Met nieuws van o.a.
partners

Nieuw boek Oprah Winfrey met Harvard-professor Arthur C. Brooks verschijnt 17 oktober

Het leven dat jou past

17 oktober 2023 verschijnt  Het leven dat jou past.

Het leven dat jou past combineert het zachte en inspirerende van Oprah met de wetenschap en uitleg van Harvard-professor Arthur Brooks. Het boek behandelt de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van geluk en emotieregulatie. Het is praktisch en toepasbaar zodat je gelijk aan de slag kunt.

Arthur Brooks en Oprah Winfrey nodigen je uit voor een reis die leidt naar meer geluk, ongeacht waar je staat in het leven en hoe jouw situatie eruitziet. Het boek leert je zelf dingen kunt veranderen zonder op de buitenwereld te wachten. Brooks en Winfrey geven je inzichten, compassie, hoop en handvatten om met je emoties te leren omgaan, zodat je direct stappen kunt gaan zetten voor een leven dat jou op dit moment gelukkiger maakt. Het boek is wetenschappelijk onderbouwd en zit vol inspirerende verhalen uit hun eigen leven en die van de mensen die ze hebben leren kennen. Dit boek is een perfect startpunt voor het begin van jouw beste leven!

Arthur C. Brooks is professor aan Harvard, waar hij colleges geeft over geluk. Hij schrijft de populaire column How to build a life, en is een geprezen spreker en bestsellerauteur.

Oprah Winfrey heeft een ongeëvenaarde relatie opgebouwd met mensen over de hele wereld. Als presentator en uitvoerend producent van de populaire, prijswinnende The Oprah Winfrey Show heeft ze vijfentwintig jaar lang miljoenen kijkers vermaakt, verlicht en aangemoedigd. Haar prestaties als media-icoon en filantroop maken haar een van de meest gerespecteerde en geliefde persoonlijkheden ter wereld.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?