Met nieuws van o.a.
partners

‘Mooier als ik lach’ is een roman van de nieuwe Nederlandse stem Florence van de Haar

mooier als ik lach

Florence van de Haar schreef een serie columns voor de Volkskrant, over onder andere haar eigen ervaring met partnergeweld. Dit onderwerp vond veel weerklank en leverde haar een stroom aan herkenbare reacties op. Deze ervaring, maar ook haar reflecties op vriendschap, identiteit en haar avonturen als jongvolwassen vrouw in de hedendaagse maatschappij, vormen de inspiratie voor haar roman Mooier als ik lach.

Meer over Mooier als ik lach:

Steffie is bijna dertig en heeft het allemaal: leuke vrienden, een baan bij een modetijdschrift en een etage in Amsterdam bij haar vriendin Vivian. Maar kennen die vrienden haar wel echt? En waar waren zij toen ze vastzat in een onveilige relatie? Op haar werk is ze eigenlijk wel toe aan wat meer diepgang, en o ja, Vivian en haar vriend gaan samenwonen. Dus of Steffie het liefst zo snel mogelijk iets nieuws wil zoeken.

Als Steffie met een groot artikel een slag kan maken op haar werk, moet ze zich openstellen voor nieuwe mensen en gaan daten. Maar voor zij anderen weer kan toelaten, moet ze de confrontatie aangaan met datgene wat ze heel diep heeft weggestopt.

verschijnt op 24 september 2024

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?