Met nieuws van o.a.
partners

Over ons:

De nieuwste producten op één site Productnieuws.nl is een snelgroeiende nieuws site die dagelijks berichten biedt over de nieuwste producten. Je kunt, vóórdat je iets gaat aanschaffen, eerst even kijken wat er nieuw op de markt is en dat laten meewegen in je besluit welk product je gaat kopen. Het is namelijk best handig als je op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger dat je op productnieuws.nl leest dat de stilste stofzuiger ter wereld net verschenen is.

Via productnieuws.nl kun je de producten ook aanschaffen. De site is partner van meer dan 200 webshops zoals bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue en Conrad maar ook kleinere gespecialiseerde webshops zijn aangesloten.

Het team van productnieuws.nl maakt voor het verspreiden van de berichten tevens dagelijks gebruik van haar social media kanalen zoals twitter, facebook en instagram.

Voor productnieuws.nl zijn wij op zoek naar bloggers die het leuk vinden om te schrijven over nieuwe producten. Heb je interesse? Mail even met onze redactie. redactie@productnieuws.nl


Productnieuws.nl
Polderpeil 117
2408 SB Alphen a/d Rijn
telefoon: 06-40436761
e-mail: info@productnieuws.nl