Met nieuws van o.a.
partners

Planten zijn de nieuwe koeien

becel-drinks

Planten zijn de nieuwe koeien! Want waarom koemelk drinken als je ook kunt kiezen voor een plantaardige (vegan) variant? Een verschuiving naar meer plantaardig eten en drinken is beter voor de aarde en ook nog eens goed voor onze gezondheid. Daarom introduceert Becel deze zomer 100% plantaardige drinks in de supermarkt. Er zijn vier varianten: Sojadrink, Amandeldrink, Choco-Hazelnootdrink en Vanille-Sojadrink. Alle drinks zijn een bron van Omega 3 en bevatten minimaal 50% minder suiker dan koemelk en minimaal 30% minder suiker dan vergelijkbare plantaardige drinks. Natuurlijk zijn ze ook vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, dierlijke ingrediënten en lactose

Beter voor de aarde
Veel mensen zijn zich er al van bewust dat minder vlees eten heel belangrijk is voor het voortbestaan van onze aarde. Wist je echter dat je door minder zuivel te eten en te drinken ook een groot verschil kunt maken? 100% plantaardige drinks zorgen namelijk voor 50% minder CO2 uitstoot dan koemelk. En zo kun jij dus makkelijk je steentje bijdragen.

Goed voor onze gezondheid
Becel drinks zijn een bron van Omega 3 vanuit lijnzaad. Dit is goed voor een gezond cholesterolgehalte en daardoor goed voor het hart. Bovendien bevatten de drinks minder suiker. De Soja en Vanille-Soja zijn ook nog eens een bron van eiwit. En alle vier varianten zijn rijk aan Calcium, Vitamine D, B2 en B12. Ben je gewend een glas koemelk te drinken tijdens het ontbijt of lunch? Die kun je makkelijk vervangen voor één van deze vier drinks. Maar ook zijn ze heerlijk over je ontbijtgranen, bij je havermout, en als basis voor al je smoothies en ‘no-milk’shakes.

De Becel Sojadrink (€ 2,29) en Becel Amandeldrink (€2,79) zijn vanaf nu te vinden in het koelvak van alle Jumbo supermarkten. De Becel Choco-Hazelnootdrink en Soja-Vanilledrink zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar voor € 2,79 buiten het koelvak bij de houdbare drinks. Na opening zijn de drinks nog 4 dagen houdbaar in de koelkast (2-7ºC).

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?