Met nieuws van o.a.
partners

Gretchen Rubin leert je sensationeel leven

Sensationeel leven

Van de bestsellerauteur van Het Happiness Project verschijnt een nieuwe ontdekkingsreis: op zoek naar een leven met meer energie, creativiteit, geluk en liefde. Tijdens deze reis ontrafelt Rubin de mysteries van onze vijf zintuigen en ontdekt ze de geneugten ervan, die zorgen voor een gelukkiger en mindful leven. Ze onderzoekt wat de kracht is van daadwerkelijk in de fysieke wereld leven, aan de hand van wetenschap, filosofie, literatuur en haar eigen ontdekkingen. Sensationeel leven is een verhaal dat je opslokt, vol wijsheden, inzichten, en praktische suggesties over hoe je je zintuigen aanscherpt en met meer levenslust leeft.

Gretchen Rubin is een van de invloedrijkste schrijvers over gewoonten en geluk. Al meer dan 10 jaar bestudeert Rubin geluk en de menselijke natuur. Tot ze op een dag, na een bezoek aan de oogarts, beseft dat ze een belangrijk element heeft overgeslagen: haar zintuigen. Ze was zoveel tijd in haar hoofd bezig, dat ze helemaal niet meer bezig was met sensaties. Deze openbaring zorgde ervoor dat ze de wereld opnieuw ging ontdekken door te zien, horen, ruiken, proeven en aanraken.

Haar eerste boek The Happiness Project was een New York Times-bestseller en verkocht meer dan een miljoen exemplaren in 35 talen. Rubin host de bekende podcast Happier with Gretchen Rubin waar ze op zoek gaat naar praktische oplossingen voor een gelukkiger leven. Ze woont met haar man en twee dochters in New York.

Sensationeel leven verschijnt 27 juni 2023

prijs: 22,99 | pagina’s: 256 | ISBN: 9789400515772

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?