Met nieuws van o.a.
partners

D퀌© nieuwe literaire sensatie uit Latijns-Amerika

Eén van de meest bijzondere auteurs wordt Guadalupe Nettel genoemd. Guadalupe Nettel (Mexico 1973) heeft Spaanstalige Literatuur aan de Universiteit van Mexico gestudeerd en is gepromoveerd in Taalwetenschappen in Parijs. Ze heeft vier verhalenbundels en drie romans geschreven. Haar werk werd bekroond met verschillende prestigieuze literaire prijzen en is vertaald in meer dan tien talen. Ze wordt beschouwd als een van de beste schrijvers van haar generatie.

Details
Twee levens, twee steden. In New York probeert Claudio met strakke routines het chaotische stadsleven in te dammen en zijn verleden in Cuba los te laten. De jonge Mexicaanse Cecilia krijgt een studiebeurs in Parijs, waar ze een nieuw leven begint. Ze houdt ervan om mensen te observeren en alleen te zijn. Als de strenge winter aanbreekt, trekt ze zich terug in haar flat. Dan leren Claudio en Cecilia elkaar kennen, een ontmoeting als een bliksemschicht. Het lijkt de liefde van hun leven. Maar al snel slaat dat gevoel om in haat. Opnieuw alleen, terug in New York en Parijs, breekt de lente aan.

Guadalupe Nettel ontleedt haarfijn hoe relaties werken en schrijft aangrijpend en met gevoel voor humor over de onstuitbare kracht van het leven.

Titel: Na de winter | Auteur: Guadalupe Nettel | Omvang: ca. 240 pag.
Prijs: € 18,95 | 튌Èsí?䋢튌Ç: 978 90 5672 545 7 | Verschijnt: 16 januari 2016
Ook leverbaar als e-book | Prijs: € 13,99 | 튌Èsí?䋢튌Ç: 978 90 449 73921

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?