Met nieuws van o.a.
partners

TuneKey toetsenbord app introduceert nieuwe instelbare vinger speelruimten tussen de toetsen

Met de kleine smartphone toetsen komen daarom veel minder foute toetsaanslagen voor volgens TuneKey.

“Met de standaard smartphone toetsen wordt vaak op de verkeerde toets getypt, vooral met grotere vingers. Dit komt omdat de aanraakvlakken, de actieve niet zichtbare gedeelten van de standaard toetsen die gevoelig zijn voor aanraking, tegen elkaar aan liggen. Dit is ook het geval wanneer de standaard toetsen visueel kleiner zijn. De ruimte tussen de standaard kleine toetsen lijkt leeg en niet werkend maar dat is niet het geval. Bij TuneKey liggen de aanraakvlakken van de kleinere toetsen niet tegen elkaar. Er is alleen lege ruimte tussen de toetsen.

Hierdoor hebben de vingers speelruimte om een toets heen en wordt  er veel minder een verkeerde toets geraakt. Hoe kleiner de instellingen van de TuneKey toetsgrootte hoe groter deze vinger speelruimten tussen de toetsen zijn. Het is dan makkelijker typen met kleinere toetsen, in bijzonder met grotere vingers. Zo werkt de gepatenteerde TuneKey app opmerkelijk simpel, bevestigd met beta testers.” Aldus Ton Paul Ebbink van TuneKey.

Het TuneKey toetsenbord met instelbare toetsgrootte en vinger speelruimte is verkrijgbaar als iOS app in de App Store en als Android app in de Google Play Store.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?