Met nieuws van o.a.
partners

Gigabyte introduceert nieuwe Aero laptops

AERO-serie laptops

GIGABYTE kondigt een nieuwe generatie AERO-serie laptops aan, die vanaf nu verkrijgbaar zijn. Deze laptops voor creators zijn bekroond met de 2020 Red Dot Design Award, een prestigieuze internationale prijs voor design. Deze nieuwe AERO-lijn, voorzien van 10th Gen Intel® Core™ H-series processoren, zijn de eerste Microsoft Azure AI notebooks ter wereld, uitgerust met artificial intelligence dat het gebruik van applicaties waarneemt en de configuratiedata verzamelt van de processoren, de graphics en ventilatoren. Door middel van de Azure cloud database leert de AI de configuratie van de laptop te optimaliseren. Hierdoor worden handmatige configuraties overbodig en biedt het een stabiele en comfortabele werkomgeving voor creators.

Daarnaast zijn deze laptops de eersten uitgerust met een Samsung AMOLED display, die 25% meer kleur en detail tonen dan een LCD scherm. Alle displays zijn Xrite™ Pantone® gecertificeerd en geijkt met professionele kleurkalibratoren. Waar de meeste producenten alleen samples testen, garandeert GIGABYTE dat elk display afzonderlijk is gekalibreerd zodat iedere AERO laptop de meest accurate kleur toont voor de gebruiker.

Mark AJ Nazal, een met een Emmy Award bekroonde visual effects artist die gewerkt heeft aan de productie van beroemde tv-series zoals Lucifer en Westworld, is een van de creators die op dit moment de AERO 17 HDR gebruikt voor zijn creatieve werk. Volgens Nazal is zijn AERO laptop uitgerust met een processor en grafische kaart die in staat zijn om een snelle preview in de editing software uit te voeren. Daarnaast kan hij door het formaat en gewicht van de laptop deze makkelijk meenemen onderweg.

Deze nieuwe AERO-lijn bestaat uit:
⦁ 15-inch AERO 15 OLED met 4K UHD display
⦁ 17-inch AERO 17 HDR
⦁ 15-inch AERO 15 met FHD 144Hz
⦁ 17-inch AERO 17 met FHD 144Hz

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?