Met nieuws van o.a.
partners

Dynamisch duo: de nieuwe Signature Slim MK950 Combo

Signature Slim MK950 Combo

Logitech heeft de Signature Slim MK950 Combohet Signature Slim K950 Draadloos Toetsenbord, en de Signature Slim MK950 Combo for Business onthuld. De Signature Slim-producten zijn ontworpen om de gebruikerservaring tussen persoonlijke computers en computers die voor werk worden gebruikt te verbeteren en de grens hiertussen te laten vervagen. Mensen die één enkele werkruimte gebruiken voor zowel privé- als professionele doeleinden kunnen hun hart ophalen aan Signature Slim. Deze lijn bevat namelijk meer toepassingen dan instapmodellen, werkt samen met aanpasbare software om tijd te besparen en ziet er bovenal strak uit in zowel persoonlijke setups als setups voor werk.

“De Signature Slim MK950 Combo is  ontworpen om mensen te helpen tijdens werk, in het dagelijks leven en alles wat daartussenin zit,” vertelt Art O’Gnimh, general manager van de Core Personal Workspace Solution business bij Logitech. “De producten helpen gebruikers om alle controle te behouden over zowel hun professionele leven als hun persoonlijke leven, want de apparatuur verbindt moeiteloos met de computer op werk en schakelt probleemloos over naar PC’s. Ook qua uitstraling past de Signature Slim-lijn uitstekend in dit plaatje.” 

De Signature Slim MK 950 Combo bestaat uit het Signature Slim K950 draadloze toetsenbord en de Signature Plus M750 draadloze muis. De Combo is beschikbaar in de kleuren Graphite en Off-White. Dit duo is afgestemd op levensstijlen waarin werk en thuis samenkomen: schakel over van PC’s naar computers voor werk met één druk op de knop. De stille toetsaanslagen en muisklikken zorgen ervoor dat gefocust en ongestoord werken eenvoudiger wordt en scrollen verloopt snel en accuraat dankzij SmartWheel.

Signature Slim MK950 Combo for Business
Naast de consumentenversie Signature Slim MK950 Combo brengt Logitech een Signature Slim MK950 Combo uit die speciaal voor bedrijven is ontwikkeld. Deze ‘for Business’-variant speelt in op de behoeften van IT-afdelingen en maakt het eenvoudig om hun teams op grote schaal te voorzien van kwalitatieve tools die zij op afstand kunnen monitoren, gezond kunnen houden en updaten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Logitech Sync-software.

Ook is de Signature Slim MK950 Combo for Business uitgerust met Logi Bolt-technologie, die betrouwbare, draadloze verbindingen garandeert, zelfs in drukke omgevingen die zwaar worden belast met draadloze verbindingen. De Combo werkt bovendien samen met Windows, macOS, Chrome OS en andere toonaangevende besturingssystemen voor de nodige flexibiliteit.

Oog voor duurzaamheid
Signature Slim K950 en Signature Slim MK950 Combo zijn ontworpen met Logitech’s doelstelling in het achterhoofd om producten te creëren die het leven van mensen beter maken. Dit betekent ook dat impact op het milieu en sociale impact worden meegenomen in iedere ontwerpbeslissing die Logitech maakt. Beide producten zijn gecertificeerd uitstootneutraal, net als alle andere producten van Logitech. De papieren verpakking is afkomstig uit FSC™-gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. De plastic onderdelen in de Signature Slim K950, Signature Slim MK950 Combo en Signature Slim KM950 Combo for Business maken gebruik van gecertificeerd, gerecycled plastic uit oude consumentenelectronica, dat op deze manier een tweede leven krijgt.

Adviesprijs en beschikbaarheid
Het Signature Slim K950 draadloze toetsenbord en de Signature Slim Combo MK950 (for Business) zijn nu verkrijgbaar in de kleuren Graphite en Off-White via  www.logitech.com/nl en verschillende (r)etailers. De adviesprijzen zijn respectievelijk €89,99 en €119,00

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?