Met nieuws van o.a.
partners

Het klikt altijd met deze USB-stick

Philips Click USB-C flashdrive USB 3 2 Gen 1

De nieuwe Philips Click USB-flash drive is ontworpen voor gebruiksgemak. Met een simpele klik verschijnt de connector, klaar om aan te sluiten op smartphones, tablets, laptops en pc’s met een USB-C poort. Na gebruik klik je de connector net zo makkelijk weer terug voor optimale bescherming, zonder gedoe met losse dopjes die kwijt kunnen raken. 

De nieuwe Philips Click USB-C flashdrive is compact en heeft een kleurrijk design. Hij leest bestanden met een snelheid tot 120MB/s. Met USB 3.2 Gen 1 gaat gegevensoverdracht efficiënt en razendsnel. Je bespaart waardevolle tijd bij het overzetten van bestanden, foto’s, games en video’s waarbij alles in een oogwenk toegankelijk is. Ideaal ook om bestanden te delen.

Compact ontwerp

Met zijn kleine formaat past de flashdrive gemakkelijk in je broekzak, handtas of laptoptas. Zo neem je gegevens overal mee naartoe zonder concessies te doen aan draagbaarheid. De Philips Click is verkrijgbaar in 5 opslag-capaciteiten: 32, 64, 128, 256 en 512 GB.

Informatie

De Philips Click USB-C flashdrive, USB 3.2 Gen 1 met geïntegreerd klik-systeem is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs van € 11,99 (32GB) tot € 53,99 (512GB). Ga voor meer informatie naar philips-media.com.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?