Met nieuws van o.a.
partners

Samen razendsnel opladen

xxx

Ben je samen een weekendje weg en wil je allebei opladen? Dan is deze Grixx Powerbank PD 20.000mAh een ideale reisgenoot. Hij laadt razendsnel, efficiënt en als het nodig is 3 apparaten tegelijk. On-the-go-energie in compact zakformaat. Informatie: www.grixx.eu.

Met deze krachtige en betrouwbare energiebron heb je onderweg altijd extra batterijcapaciteit bij de hand. Hij is geschikt voor het opladen van smartphones, tablets en andere apparaten. De gemiddelde smartphone laad je er ongeveer 4 keer helemaal mee op. Een handig display geeft weer hoeveel procent van de capaciteit nog beschikbaar is. Zo weet je altijd precies hoeveel energie je nog hebt voordat je de powerbank weer moet opladen.

Power Delivery en Fast Charge

De powerbank ondersteunt Power Delivery (PD) en Fast Charge waardoor apparaten efficiënter en sneller worden opgeladen. Het apparaat dat je oplaadt en de gebruikte oplaadkabel dienen dan wel Power Delivery te ondersteunen.

De powerbank is gecertificeerd door TÜV Rheinland GS en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en kwaliteitsnormen. Grixx Powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten van 5.000 tot en met 20.000mAh, Ze worden pre-charged geleverd zodat je ze uit de verpakking meteen kunt gebruiken.

Informatie

Grixx Powerbank PD 20.000mAh, inclusief PD-ondersteunende USB-C naar USB-A oplaadkabel, winkeladviesprijs € 28,99. Er zijn ook kleinere versies verkrijgbaar. Informatie: https://www.grixx.eu.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?