Met nieuws van o.a.
partners

Jan van Haasteren puzzelapp

Na zijn Koninklijke onderscheiding tijdens de Lintjesregen 2013 staat Jan van Haasteren nog een heuglijke gebeurtenis te wachten! Op 15 juni a.s. brengt Koninklijke Jumbo de “Jan van Haasteren puzzelapp” uit in de App Store. Met deze app kunnen puzzelfans op hun iPad puzzels leggen met de befaamde en komische illustraties. Waar puzzelen traditioneel een solitaire hobby is, kun je met deze app elkaar uitdagen om te puzzelen aan verschillende dolkomische Jan van Haasteren puzzels. De app is ideaal voor onderweg en op vakantie: geen puzzelstukjes die zoek raken in de auto, in de caravan of in het hotel of grote puzzeldozen mee in de koffer!

Met de Jan van Haasteren puzzelapp kunnen liefhebbers genieten van de rijk geïllustreerde komische platen van Jan van Haasteren op hun iPad. Op de dag van lancering is er keuze uit 25 verschillende puzzels en deze collectie wordt in de loop van het jaar verder uitgebreid. De Jan van Haasteren puzzelapp is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Elke puzzel is naar keuze te maken in 24, 54, 70, 96, 150, 240 en 504 stukjes, waarbij de app verschillende handige puzzelhulpjes biedt zoals sorteren op alleen stukjes die de rand vormen.

Uniek aan de Jan van Haasteren puzzelapp is de toevoeging van een extra speloptie. Waar puzzelen normaliter een individuele bezigheid is, brengt Jumbo daar verandering in met de speedpuzzel optie. Spelers kunnen het tegen hun Facebookvrienden opnemen en strijden om wie de puzzel het snelst weet te voltooien.

De Jan van Haasteren puzzelapp is vanaf 15 juni gratis te downloaden via de App Store. De eerste twee puzzels zijn gratis. Puzzelaars die zich met hun Facebook account aanmelden voor speedpuzzelen ontvangen de derde puzzel ook gratis. Elke volgende puzzel is verkrijgbaar voor € 4,49. De Jan van Haasteren puzzelapp is alleen beschikbaar voor iPad.  

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?