Met nieuws van o.a.
partners

Ontvouw eindeloze mogelijkheden met de nieuwe motorola razr 2022

motorola razr 2022

Motorola, pionier op het gebied van vouwbare telefoons, is nooit gestopt met de innovatie van vouwbare toestellen. Motorola blijft de grenzen van foldables verleggen en introduceert de motorola razr 2022, een smartphone die ontworpen is om meer mogelijkheden te ontdekken.

De motorola razr 2022 zet een nieuwe standaard voor vouwbare telefoons met het prachtige ontwerp en het gebruiksgemak. Dit toestel bouwt voort op eerdere generaties met verbeterde kernfuncties en is ontwikkeld met de feedback van de consument. Het toestel heeft de meest geavanceerde camera ooit in een vouwbare telefoon1, een krachtigere batterij en een indrukwekkend scherm.

Iconisch ontwerp, gemoderniseerd voor productiviteit en entertainment
De razr heeft een minimalistisch compact ontwerp met stijlvolle matte afwerking. Hij past gemakkelijk in je zak of tas. Deze moderne nieuwe look heeft twee weergaven, samengevoegd tot één krachtige ervaring. Met het 2,7″ interactief Quick View-display ben je constant verbonden, zodat je onder andere meldingen kunt bekijken, berichten kunt lezen en versturen, foto’s kunt maken, en betalingen kunt doen zonder je telefoon te openen.

Als je de razr opent krijg je een adembenemend 6,7″ FHD+ P-OLED-scherm met krachtige refresh-frequenties tot 144 Hz. Met P-OLED-technologie ervaar je meer dan een miljard tinten, van het diepste zwart tot de rijkste, meest levendige kleuren. Ook voldoet het beeldscherm aan bioscoopnormen met HDR10+-certificering en 100% van het DCI-P3-kleurengamma, waardoor dit het ultieme toestel voor entertainment is.

Om deze twee schermen optimaal te benutten, houdt een opnieuw ontworpen scharnier de smartphoneapparaat open in Flex View. Zo kan het toestel op zichzelf staan in meerdere hoeken om handsfree te werken en gamen. Klap de razr open en gebruik de splitscreen-functie met meerdere geopende apps. Bekijk een video en app je vrienden terwijl je aan het koken bent, of gebruik het als een statief om prachtige handsfree selfies of groepsfoto’s te maken. Je kunt hem zelfs ‘s nachts open houden en het Quick View-scherm gebruiken als wekker.

Vlaggenschipcamera’s in een fliptelefoon
Als het gaat om de meest geavanceerde camera ooit in een flip phone1, is een hoge resolutie nog maar het begin. De 50MP hoofdcamerasensor heeft grote 2.0μm Ultra Pixels, wat zorgt voor 4x betere gevoeligheid bij weinig licht voor scherpere, levendigere foto’s. Probeer te fotograferen met 32x meer scherpstelpixels met behulp van Instant All-Pixel Focus voor snellere, nauwkeurigere prestaties bij elk licht. De hoofdsensor is ook voorzien van OIS om ongewenste trillingen te elimineren, voor kristalheldere foto’s en video’s.

Dankzij de 13MP ultrawide breng je 4x meer in beeld. Je kunt zelfs minuscule details vastleggen met een macro vision-sensor die je 3,5x dichter bij jouw onderwerp brengt dan een standaardlens.

Je kunt ook adembenemende video’s opnemen in meer dan een miljard kleurschakeringen die voldoen aan de strenge HDR10+-normen voor kleurnauwkeurigheid, kleurbereik, helderheid en contrast. Of neem video’s van bioscoopkwaliteit rechtstreeks op jouw telefoon op met 8K-video-opnamen met een resolutie van meer dan 33 miljoen pixels, de hoogst mogelijke resolutie op een smartphone van dit moment.
Daar houdt het niet op. Met het grote Quick View-scherm kun je al deze camera’s gebruiken om de meest fantastische selfies te maken. Voor een groter scherm klap je de telefoon open en gebruikt je de 32MP camera – de hoogste resolutie frontcamera in een klaptelefoon – voor selfies en videogesprekken.

Toonaangevende prestaties en kracht voor de hele dag
Om ervoor te zorgen dat de razr jouw razendsnelle tempo kan bijhouden, heeft Motorola dit toestel uitgerust met het meest geavanceerde Snapdragon® mobiele platform op een flip phone.

De Snapdragon 8 + Gen 1 is Qualcomm’s snelste en meest krachtige processor ooit waardoor je acties soepel zijn en belangrijke ervaringen in het hele apparaat ge-update worden zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij. Dit krachtige platform zorgt voor snellere 5G-verbindingen, Snapdragon Elite Gaming-functies en de professionele kwaliteitscamera’s. Geef je prestaties een boost met functies als geavanceerde AI en bliksemsnelle vernieuwingsfrequenties.
Om ervoor te zorgen dat je kunt blijven genieten van het draadloze leven is de duurzame batterij 1,25x groter dan de vorige generatie en laad je 2x sneller op met de 30W TurboPower™, die uren stroom geeft in slechts enkele minuten opladen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?