Met nieuws van o.a.
partners

Leef meer in het moment dankzij Moto Unplugged

moto unplugged

Met de feestdagen in zicht introduceert Motorola Moto Unplugged. Een innovatie die afleidingen van de telefoon verwijdert wanneer dat nodig is. Zodat je meer in verbinding staat met de wereld om je heen.

Onze smartphone houdt ons verbonden met alles wat voor ons belangrijk is. Maar soms moet je er ook eens de stekker uit trekken en onnodige afleiding verwijderen. Motorola heeft gemerkt dat heel wat jongere gebruikers een gezondere relatie met hun telefoon nodig hebben, en op bepaalde momenten meer in het nu willen zijn.

Daarom onthult Motorola Moto Unplugged, ontworpen om consumenten te helpen een pauze in te lassen van de afleidingen van hun telefoon. Moto Unplugged laat je kiezen wanneer en hoe je de verbinding wil verbreken.

Zo biedt Moto Unplugged de mogelijkheid om een ‘unplugged modus’ in te schakelen die past jouw specifieke behoeften. Je kan toegestane apps en meldingen selecteren en een wachtwoord vereisen om een sessie te beëindigen. Eenmaal klaar om even te unpluggen, kunnen gebruikers een tijdsbestek selecteren en een digitale pauze inlassen.

Ook tijdens de werktijd kan afleiding achter de hoek loeren. Moto Unplugged gebruikers hebben ook de mogelijkheid om gedurende een bepaalde tijd alleen e-mails of Microsoft Teams te openen zonder dat ze andere apps hoeven te zien.  Daarnaast kunnen gebruikers die de verbinding willen verbreken voor wat persoonlijke tijd, ervoor kiezen om te beperken welke sociale media en messaging apps toegankelijk zijn en welke tijdelijk geblokkeerd worden, om te kunnen genieten van een nodige pauze.

Dankzij Moto Unplugged hebben gebruikers meer quality time met vrienden en familie, meer tijd om te focussen op het werk dat er nu toe doet en meer balans in het dagelijks leven van gebruikers.

Moto Unplugged is vandaag al beschikbaar op de motorola razr 40 ultra. Het zal in de toekomst ook op andere apparaten beschikbaar komen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?