Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe generatie ASUS VivoBook 17

ASUS heeft bekendgemaakt dat de nieuwe generatie ASUS VivoBook 17 vanaf nu verkrijgbaar is in de Benelux. Het is een slanke en lichte laptop voorzien van een nieuwe dunne-bezel display die een verbazingwekkende 85% screen-to-body ratio biedt. Het ErgoLift-scharnier kantelt het toetsenbord om de gebruiker een comfortabele typepositie te geven. Daarnaast wordt de VivoBook 17 aangedreven door de nieuwste Intel Core 17-processor en is het voorzien van dubbele opslagschijven, zodat je je zaken snel gedaan krijgt zonder te veel inspanning. De VivoBook 17 is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers in Nederland en België.

Minder betekent meer
VivoBook 17 verlegt de grenzen van wat mogelijk is en inspireert je om nieuwe grenzen te doorbreken. Het nieuwe dunne-bezel ontwerp biedt een extreem goede kijkervaring voor zowel werk- als ontspanninggerelateerde zaken. Ondanks de dunne randen die het scherm inlijsten, is er ruimte voor een HD-camera, zodat de gebruiker videochats kan houden met familie en vrienden op afstand. De nieuwe dunne-bezel display beperkt de afmetingen tot een minimum, waardoor de VivoBook 17 een aanzienlijk kleinere footprint heeft dan zijn voorganger. Het neemt minder ruimte in beslag op bureau, waardoor er meer ruimte voor jou overblijft.

Een wereld van productiviteit
De VivoBook 17 staat voor een wereld van productiviteit en mogelijkheden. Het met precisie ontworpen ErgoLift-scharnier heeft een zijdezachte dubbele actie die het scherm onder elke hoek goed vasthoudt en het toetsenbord een beetje kantelt om je elke keer een perfecte typepositie te geven. Dankzij de allerlaatste Intel Core-processoren heeft de VivoBook 17 de juiste tools om je bij elke stap te helpen. Met dual-band 802.11ac Wi-Fi biedt de laptop tevens een supersnelle online-ervaring met snelheden tot 867Mbps.

Kortere laadtijden, meer opslag
De VivoBook 17 heeft een ontwerp met dubbele opslag die zowel supersnelle dataprestaties als een grote opslagcapaciteit biedt. Installeer apps op de SSD voor supersnelle respons- en laadtijden en gebruik de HDD om grote bestanden zoals films, muziekbibliotheken en fotoalbums op te slaan. De VivoBook 17 beschikt ook over Intel Optane-geheugentechnologie, zodat apps sneller laden en multitasking soepel werkt. Met SSD-achtige prestatieniveaus en de grote opslagruimte die een traditionele harde schijf biedt, is de VivoBook 17 het beste van twee werelden.

Precies jouw type
Het full-size toetsenbord met achtergrondverlichting op de VivoBook 17 is perfect voor het werken in donkere omgevingen. De robuuste, uit één stuk bestaande constructie, de ergonomisch ontworpen toetsenbordkapjes, de 1,4mm key travel en de kantelhoek van het ErgoLift-scharnier zorgen samen voor een comfortabele type-ervaring. Over duurzaamheid hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken, want de toetsen zijn goed voor meer dan 10 miljoen toetsaanslagen. Daarnaast is de toegang tot een laptop nog nooit zo eenvoudig en veilig geweest. De VivoBook 17 heeft een vingerafdruksensor ingebouwd in het touchpad. En met Windows Hello hoef je niet elke keer je wachtwoord in te voeren om in te loggen – slechts een enkele aanraking is alles wat nodig is!

De hele dag productief
De VivoBook 17 is uitgerust met de omkeerbare USB Type-C (USB-C) poort, met een any-way-up ontwerp dat het aansluiten van apparaten zo eenvoudig mogelijk maakt. Het levert ook gegevensoverdrachtssnelheden die tot 10x sneller zijn dan oudere USB 2.0-aansluitingen. Daarnaast zijn er USB 3.1 Gen 1 en USB 2.0-poorten, HDMI-uitvoer en een microSD-kaartlezer, zodat je al je huidige randapparatuur, beeldschermen en projectoren eenvoudig en zonder gedoe kunt aansluiten. De VivoBook 17 gaat ontzettend lang mee dankzij een hoogwaardige lithium-polymeerbatterij. Geïntegreerde ASUS Battery Health Charging-technologie beschermt de batterij tegen overladen, helpt de levensduur te verlengen en vermindert de kans op schade door zwelling.

Inspirerende tonen
ASUS SonicMaster is een combinatie van hardware, software en audio tuning, ontworpen met als doel de allerbeste audio-ervaring te bieden. Een professionele codec zorgt voor nauwkeurige audiocodering en -decodering, terwijl versterkers, grote luidsprekers en resonantiekamers – die perfect geschikt zijn voor de VivoBook 17 – zorgen voor een krachtige audiotransmissie en een diepere bas. Extra signaalverwerking en -afstemming helpen bij het verfijnen van minutieuze details, het filteren van ruis en het verbeteren van de helderheid van de audio.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?