Met nieuws van o.a.
partners

Epson lanceert Expression Photo alles-in-één printers

Epson-Expression-Photo-alles-in-een-printers

Epson lanceert A4 (XP-8600 serie) en A3 (XP-970) alles-in-één Expression Photo printers voor het produceren van superieure foto’s met 6-kleuren inkt, met een eenvoudig te gebruiken interface. Deze nieuwe modellen zijn nu verkrijgbaar.

De XP-8600-serie en XP-970 bieden een geweldige oplossing voor ambitieuze fotografieliefhebbers die op zoek zijn naar een alles-in-één printer die superieure foto’s kan afdrukken. Beide modellen zijn geschikt voor mobiel afdrukken en hebben een ruimtebesparend en stijlvol design dat past in elke inrichting. De verbeterde gebruikersinterface weerspiegelt de manier waarop mensen printen en maakt het gemakkelijker om direct door de functies van de printer te navigeren.

Met de 6-kleureninkten van Claria Photo HD kunt u duurzame en professioneel ogende glanzende foto’s afdrukken die tot 300 jaar meegaan in een fotoalbum . Dankzij het touchscreen van 10,9 cm is het eenvoudig om foto’s direct vanaf een geheugenkaart af te drukken. De gebruiker kan printen op geschikte CD’s en DVD’s en een scala aan media, waaronder dikkere fotopapieren (XP-970 biedt tot A3) met behulp van de invoer voor speciale media aan de achterzijde.

Deze alles-in-één printers met Wi-Fi en Wi-Fi Direct geven gebruikers de vrijheid om altijd en overal af te drukken. Ze werken met de gratis apps van Epson, waardoor foto’s en documenten gemakkelijk rechtstreeks vanaf smartphones en tablets afgedrukt kunnen worden.

De XP-970- en XP-8600-serie biedt verschillende gebruikersvriendelijke functies, zoals automatisch dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat, een gemotoriseerde uitvoerlade en automatische inschakeling. De printers hebben twee papierlades aan de voorzijde (A4- en fotoformaat), waardoor wisselen tussen verschillende papiersoorten heel eenvoudig is.
De XP-970- en XP-8600-serie is verkrijgbaar voor respectievelijk € 299 en € 179.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?