Met nieuws van o.a.
partners

Canon introduceert twee nieuwe Megatank MFP’s met ADF

Canon-megatanks

Canon Europe maakt bekend dat haar huidige Megatank-productlijn wordt uitgebreid met twee nieuwe MFP-modellen die zijn uitgerust met ADF en een navulbare inkttank: de Canon PIXMA G7050 kleuren 4-in-1 en de Canon PIXMA GM4050 zwart-wit 3-in-1. De nieuwe multifunctionele printers garanderen een lange gebruiksduur en lagere printkosten zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit – ideaal om de efficiëntie in kleine ondernemingen en het kantoor aan huis te verhogen.

De Canon PIXMA G7050 en Canon PIXMA GM4050 zijn voorzien van een geheel nieuwe 35-vel ADF (automatic document feeder) voor het nog sneller scannen en kopiëren van documenten die uit meerdere pagina’s bestaan. De printers zijn tevens voorzien van een 2-voudige papierinvoer met een hoge capaciteit voor maximaal 350 vel normaal papier. Deze kenmerken maken beide modellen 3,5x productiever dan Megatank-modellen van de vorige generatie die slechts één papierinvoer aan de achterzijde hebben. Daarmee zijn deze MFP’s de juiste keuze voor gebruikers die in hoog tempo grote volumes willen printen.

Beide printers worden geleverd met navulbare inkttanks en stellen gebruikers in staat tot 18.000 pagina’s te printen met 3 flesjes zwarte inkt of tot 7.700 pagina’s met een set kleureninkten (uitsluitend voor de Canon PIXMA G7050). Dit verlaagt niet alleen de printkosten per pagina, maar voorkomt ook het steeds opnieuw bestellen en vervangen van inkttanks, waardoor de stilstandtijd op de werkplek tot een minimum wordt beperkt. Dankzij de Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit maken zowel de Canon PIXMA G7050 als de Canon PIXMA GM4050 het printen nog eenvoudiger. De Canon PIXMA G7050 is compatibel met Windows- en Mac-besturingssystemen en de Canon PIXMA GM4050 is compatibel met Windows. Beide printers zijn ook compatibel met de Canon PRINT-app (iOS en Android).

Het stijlvolle, compacte ontwerp van zowel de Canon PIXMA G7050 als de Canon PIXMA GM4050 neemt weinig ruimte op een bureau in beslag en het kantelbare bedieningspaneel aan de voorzijde zorgt dat de informatie erop vanuit elke hoek goed zichtbaar is. Gebruikers kunnen er ook op vertrouwen dat hun printer, dankzij automatisch dubbelzijdig printen en een automatische uitschakelfunctie, zuinig is. Beide printers zijn perfect voor een productief kantoor aan huis of kleine onderneming die op zoek zijn naar een aantrekkelijk geprijsde hoogvolume printer die de hoogste printkwaliteit biedt.

De Canon PIXMA G7050 en Canon PIXMA GM4050 zijn vanaf december verkrijgbaar in de officiële Canon Store en via erkende Canon-dealers. De MFP’s hebben een verkoopadviesprijs van respectievelijk €429 en €329.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?