Met nieuws van o.a.
partners

Canon introduceert de imagePROGRAF TC-20M

Canon imagePROGRAF TC-20M

Canon introduceert de imagePROGRAF TC-20M, een full-colour (CMYK) grootformaat desktopprinter met een A4-flatbedscanner. Het gebruiksvriendelijke ontwerp van de printer stelt zelfs beginnende gebruikers in staat om zonder computer snel en eenvoudig grootformaat kopieën te maken voor uiteenlopende toepassingen, waaronder reclameposters voor winkels en restaurants, lesmateriaal voor onderwijsinstellingen en zelfs aangepast inpakpapier tot A1+ formaat. De TC-20M is ook geschikt voor het maken van technische bouw-, ontwerp- en overzichtstekeningen thuis of op kleine kantoren. Dit maakt deze printer interessant voor architecten, ingenieurs en aannemers.

Naast de gebruikelijke printmogelijkheden via het netwerk kunnen gebruikers JPEG- en PDF-documenten bekijken, scannen, kopiëren en A4-formaat originelen en andere papierformaten vergroten. Via het bedieningspaneel van de printer zijn documenten rechtstreeks vanaf een USB-stick te printen. Ruimtebesparend ontwerp en ondersteuning van papierformaten van A4 tot A1+ Het ruimtebesparende ontwerp van de imagePROGRAF TC-20M stelt gebruikers in staat alle printgerelateerde handelingen vanaf de voorzijde van de printer uit te voeren, waaronder het instellen en plaatsen van papier (rol of losbladig), het bijvullen van inkt en het verzamelen van prints.

De inkttanks voor de vier kleuren (CMYK) pigmentinkt hebben een grote capaciteit van 70 ml en hoeven minder vaak te worden bijgevuld. De pigmentinkt staat garant voor kleurrijke ontwerpen van hoge kwaliteit. De verschillende vormen en kleuren van de vulopening op elke inkttank voorkomen het bijvullen van een verkeerde kleur. De printer ondersteunt rollen papier tot een breedte van A1+ en is voorzien van een automatische papierinvoer die compatibel is met A3- en A4-papierformaten. Rollen en vellen papier kunnen tegelijk worden geplaatst, zodat gebruikers met één printer kunnen kopiëren en printen op verschillende formaten nadat op het bedieningspaneel de gewenste papierbron is geselecteerd. Gebruikers kunnen één document repeterend kopiëren op een rol papier tot maximaal A1+ formaat.

Met een compacte behuizing van 968 mm breed, 525 mm diep en 245 mm hoog, en een ruimtebesparend ontwerp past de imagePROGRAF TC-20M op een boekenplank of bureau en kan de optionele opvangmand “BU-06” worden gebruikt om prints op te vangen, waardoor de TC-20M ook in krappe ruimtes een uitstekende keuze is voor grootformaat prints.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?