Met nieuws van o.a.
partners

Shure Onthult de MV5C microfoon voor thuiskantoren

MV5C microfoon

Executives die presentaties houden voor de directie, verkoopteams die nieuwe klanten willen overtuigen en leraren die studeren op afstand onder de knie willen krijgen, hebben in deze nieuwe tijd van virtueel samenwerken allemaal dezelfde wens: kristalheldere audio waarmee ze vol vertrouwen kunnen spreken terwijl ze hun boodschap afleveren. Om aan te sluiten bij de wensen van deze nieuwe werksituatie heeft Shure de MV5C microfoon voor thuiskantoren geïntroduceerd, die optimale audiokwaliteit levert door de stem van de spreker prioriteit te geven, en niet de omgeving. Als ideale oplossing voor thuiswerkende professionals biedt deze slanke digitale microfoon heldere audio voor conferenties en videogesprekken vanuit ieder thuiskantoor, zonder dat er een koptelefoon bij nodig is.

“Nu vrijwel alles vanuit huis wordt geregeld – tv-producties, onderwijs, gezondheid en welzijn, en ons dagelijks werk – zagen we al snel de behoefte aan betere audio in die situaties,” aldus John Born, Senior Global Product Manager van Shure. “De MV5C biedt drastisch beter geluid van een merk waar professionals al decennia op vertrouwen voor het ondersteunen van hun belangrijkste momenten op het podium. Op een uiterst eenvoudige en compacte manier kun je nu het vertrouwen krijgen dat je boodschap, presentatie of verhaal luid en duidelijk overkomt.”

Installatie in één stap

De installatie door de gebruiker is met opzet vereenvoudigd, zodat professionals op alle niveaus de MV5C kunnen uitpakken, op hun computer aansluiten, en klaar. De installatie biedt ook diverse audio-modi voor ‘instellen en klaar’-applicaties. Een koptelefoon is optioneel, zodat de gebruiker hem even kan afzetten en kan luisteren via de ingebouwde speaker van de computer of een externe luidspreker. De microfoon is compatibel met Mac of Windows apparaten dankzij de meegeleverde USB-A of USB-C kabels voor directe aansluiting.

Geluid van studiokwaliteit voor thuiskantoren

De MV5C wordt geleverd als richtmicrofoon en is voorzien van de Speech Enhancement modus van Shure, die de stem van de gebruiker verbetert bij audio- of videogesprekken voor nog helderder geluid. Gebruikers kunnen spreken met de zekerheid dat hun stem duidelijk gehoord wordt tijdens virtuele voordrachten, presentaties en lessen, zonder dat ze zichzelf hoeven te herhalen of harder moeten spreken.

Design met retro-invloeden

De MV5C heeft een slank, compact design dat gemakkelijk op ieder bureau past, voor een effectieve oplossing die geluid van studiokwaliteit biedt. Met de volledig verstelbare tafelstandaard kunnen de sprekers de MV5C eenvoudig richting hun mond bewegen. De MV5C is een upgrade voor thuisaudio waardoor professionals met meer vertrouwen kunnen spreken, zodat ze weten dat ze aan de andere kant van de lijn duidelijk te horen zijn.

De MV5C microfoon voor thuiskantoren is verkrijgbaar bij geselecteerde winkeliers voor een prijs van € 125.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?