Met nieuws van o.a.
partners

Bepaal zelf wat je te horen krijgt

REAL BLUE TWS 3

De nieuwe draadloze in-ear koptelefoon REAL BLUE TWS 3 neutraliseert het omgevingsgeluid voor ongestoord luistergenot of simpelweg een moment van hemelse rust. De gebruiker kan de ingebouwde transparantiemodus activeren in situaties waarin die het omgevingsgeluid nog altijd duidelijk wil (of moet) horen. Deze derde generatie van de REAL BLUE TWS blijft trouw aan de oorspronkelijke waarden van de productreeks: een krachtig geluid, een lange werkduur en een uitgebreid functiepallet.

Ruis buitensluiten voor optimaal luisterplezier
De REAL BLUE TWS 3 biedt een krachtige functie voor actieve geluidsonderdrukking (ANC). Elk oortje is voorzien van drie microfoons: twee aan de buitenkant en een aan de binnenkant. Dankzij deze configuratie kunnen storende omgevingsgeluiden nog nauwkeuriger worden opgevangen en geneutraliseerd. Daarmee blijft er alleen nog maar hemelse rust over, zodat de gebruiker wat respijt krijgt van het hectische dagelijkse leven. De in-ears kunnen uiteraard ook worden ingezet voor ongestoord luisterplezier.

Een werkduur van 21 uur
Dankzij energiebesparende bluetooth 5.3 functionaliteit en de aanwezigheid van krachtige batterijen in de koptelefoons en het laadetui zijn de REAL BLUE TWS 3 letterlijk een hele dag inzetbaar. Als de ANC-functie is ingeschakeld moeten de batterijen van de in-ear koptelefoon na zes uur opnieuw worden opgeladen. Zonder ANC kan er negen uur bij de werkduur worden opgeteld. De oordopjes kunnen in de oplaadcase tot drie keer achtereen volledig worden opgeladen. Daarmee bedraagt de totale werkduur 21 uur – zonder ANC zelfs 37 uur.

Functioneel en comfortabel
De transparantiemodus van de REAL BLUE TWS 3 maakt het mogelijk om het omgevingsgeluid naar wens te versterken. Belangrijke gesprekken en omroepberichten in treinstations en luchthavens blijven zo duidelijk verstaanbaar zonder de noodzaak om de oortjes uit het oor te halen. De ingebouwde transparantiemodus kan met drie tikjes op het linkeroortje worden geactiveerd. De gebruiker kan de manier waarop de REAL BLUE TWS 3 met tikjes wordt bediend overigens helemaal zelf bepalen. In de Teufel Headphones app kan voor elke koptelefoon een instructie van een, twee of drie tikjes aan een specifieke functie worden toegekend. Alles wordt compleet gemaakt met oordetectie, draadloos heropladen van de oplaadcase, spatwaterbescherming volgens de IPX4-norm, Google Fast Pair en diverse andere functies.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe Teufel REAL BLUE TWS 3 in-ear koptelefoon is per direct verkrijgbaar in de vier kleurenvarianten Night Black, Pure White, Steel Blue en Misty Green voor een prijs van 149,99 euro via www.teufelaudio.nl.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?