Met nieuws van o.a.
partners

Adieu omgevingsgeluid, hallo favoriete muziek

AIRY TWS 2 Teufel

Telefoontjes, games, video’s, series, videogesprekken, luisterboeken, podcasts en natuurlijk muziek: ons dagelijkse leven is vol van momenten die in het teken staan van geluid. Met de AIRY TWS 2 heeft Teufel een alleskunner afgeleverd die zich voor al deze toepassingen leent. Deze draadloze oordopjes bieden eersteklas geluidskwaliteit, onderdrukking van het omgevingsgeluid en een transparantiemodus. En naast een lange werkduur bieden ze optimaal bedieningsgemak en draagcomfort. De AIRY TWS 2 zijn naast de klassieke kleuren Night Black en Pure White ook in Ruby Red, Sage Green en Space Blue verkrijgbaar.

Beter geluid
De driver van de AIRY TWS 2 is met een diameter van 10 millimeter bijna twee keer zo groot als zijn voorganger. Deze upgrade is direct hoorbaar qua basprestaties en resolutie. De draadloze oortjes produceren daarmee moeiteloos temperamentvol geluid. De nieuwe active noise cancelling (ANC)-functie van de AIRY TWS 2 heft het omgevingsgeluid op voor rustig luistergenot. De nieuwe transparantiemodus versterkt daarentegen het omgevingsgeluid, dat daarmee net zo goed waarneembaar is als wanneer de luisteraar geen oortjes zou dragen. Dit is ideaal voor het volgen van omroepberichten in treinstations en luchthavens.

Meer comfort
Gebruikers kunnen alledaagse functies zoals afspelen, pauzeren, volgende/vorige nummer, ANC en de transparantiemodus direct bedienen door met hun vingertop de draadloze oortjes te beroeren. Deze functies kunnen ook worden bediend met de Teufel Headphones app voor Android en iOS, die daarnaast een equalizer en extra instellingen biedt. En net als alle andere draadloze oortjes kunnen de AIRY TWS 2 hun volledige geluidspotentieel alleen waarmaken als ze goed in de gehoorgang zijn aangebracht zonder die volledig af te sluiten. Om deze reden levert Teufel bij de AIRY TWS 2 aangenaam zachte siliconen mushroom eartips in vijf maten mee (van XS tot XL).

Een langere werkduur
Zonder ANC bieden de AIRY TWS 2 een werkduur van circa negen uur bij gemiddeld volume. En zelfs met onderdrukking van het omgevingsgeluid doen ze nog vijfeneenhalf uur hun werk. Nadat de oordopjes uit de gehoorgang zijn verwijderd kunnen ze razendsnel worden opgeladen in het laadetui. Na tien minuten laadtijd in dit etui zijn ze alweer goed voor ongeveer een uur aan luisterplezier.

Meer kleuren
De AIRY TWS 2 is via www.teufelaudio.nl verkrijgbaar voor een prijs van 99,99 euro in de kleuren Pure White, Night Black, Ruby Red, Sage Green en Space Blue.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?