Met nieuws van o.a.
partners

Maak indruk met de nieuwe JBL LIVE hoofdtelefoons

JBL-LIVE-hoofdtelefoons

JBL introduceert een nieuwe lijn draadloze hoofdtelefoons die jouw luisterervaring naar een hoger niveau tilt: JBL LIVE. De lijn is ontworpen voor het stadsleven: stylish, comfortabel en voorzien van de kenmerkende JBL sound. Met deze hoofdtelefoons kun je altijd en overal genieten van uitstekende geluidskwaliteit, van een wandeling in het park tot slenteren door drukke straten.

Omgeving aan/uit
De LIVE 400BT, LIVE 500BT en LIVE 220BT hoofdtelefoons zijn allemaal voorzien van Urban Noise Control, TalkThru en Ambient Aware. Met Ambient Aware kan je zelf bepalen hoeveel achtergrondgeluid er binnenkomt. Met TalkThru wordt met ​één​ druk op de knop de muziek gedempt en stemmen om je heen versterkt. Zo kan je makkelijk met vrienden praten zonder de hoofdtelefoon af te doen. De JBL LIVE 650BTNC, heeft ingebouwde Active Noise Cancelling technologie, die omgevingsgeluiden blokkeert zodat er niets is dat je muziek stoort.

Speel een lekker nummer!
Nieuw aan de hele LIVE-serie is de ingebouwde spraakassistentie om overal handsfree hulp te kunnen bieden. Op zoek naar het nieuwste nummer van je favoriete artiest? Verkeerde afslag genomen en de weg kwijt naar je volgende vergadering? Geen probleem. De ingebouwde Google Assistent helpt je direct met het antwoord door een simpele tik op de linkeroorschelp.

Voor ieder wat wils
De hoofdtelefoons zijn de perfecte mix van stijl en inhoud, uitgevoerd in een strakke, aluminium afwerking en licht van gewicht. Met vier verschillende modellen om uit te kiezen, is er een hoofdtelefoon voor iedere lifestyle. De JBL LIVE 650BTNC en LIVE 500BT hebben een over-ear fit. Daarnaast heeft de LIVE 400BT een on-ear design en de LIVE 220BT is voor als je de voorkeur geeft aan een in-ear hoofdtelefoon. De LIVE 300BT wordt later dit jaar uitgebracht om een volledig draadloze oplossing te bieden. Ook is de gehele serie voorzien van Bluetooth.

De JBL LIVE-serie is vanaf nu verkrijgbaar bij de grote retailers en via JBL.nl in verschillende kleuren te bestellen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?