Met nieuws van o.a.
partners

Harder geluid, diepere bas: De JBL Boombox 2 rockt 24 uur lang met je mee!

JBL Boombox 2

Knal de volumeknop omhoog! De nieuwste en verbeterde draagbare luidspreker van JBL is nu beschikbaar en rockt al je favoriete afspeellijsten maar liefst 24 uur lang. De muziek zal niet stoppen voor jij dat doet.

JBL’s Boombox 2, brengt je JBL Signature Pro Sound in een stoer en geüpgraded design. Met ingebouwde powerbank om je apparaten op te Jaden, speelt de Boombox 2, in elke hoek van je huis en tuin, je favoriete hip-hop (of toch techno) tracks. Nu kom je echt niet meer onder die sport-sessie uit…Na het zweten even stoeien met de waterslang in de tuin? No worries, het duurzame, waterdichte design van de Boombox 2 kan het aan.

De Boombox 2 is terug met een sterke focus op details. Dario Distefano, industrieel hoofdontwerper voor JBL legt uit: “Een element dat we wilden verbeteren was de grip van de handgreep. We hebben ons laten inspireren door de handgrepen van  een motor, een grip die is ontworpen voor prestaties onder alle weersomstandigheden. We hebben ook nieuwe geavanceerde materialen gebruikt om de luidspreker super stabiel te maken, zelfs als er harde muziek wordt afgespeeld.”

Groter – Krachtiger. De JBL Boombox 2 is vanaf nu verkrijgbaar bij de grote retailers en via jbl.nl voor 499 euro.

Dit product is o.a. te koop bij:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?