Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe Pioneer hoofdtelefoons met indrukwekkende bass

Pioneer voegt twee nieuwe modellen toe aan zijn assortiment ‘BASS HEAD’-hoofdtelefoons. De nieuwe, stijlvolle hoofdtelefoons leveren kristalheldere hoge en diepe, krachtige lage tonen. Zo brengen ze trendy muziekliefhebbers dichter bij hun muziek en de dansvloer dankzij een energieke luisterervaring. De nieuwe hoofdtelefoons SE-CL751 en SE-MJ741 benutten de technologie en knowhow die Pioneer heeft opgebouwd bij zijn dj-hoofdtelefoons optimaal om de diepe basgeluiden van dancemuziek weer te geven.
 
De SE-CL751 beschikt over ‘s werelds eerste BASS EXCITER: een hybride trillingselement dat een trilling met lage frequentie genereert. Wanneer de oortjes trillen, krijgt de drager sterke lage tonen te horen. Om een evenwichtige en krachtige luisterervaring te garanderen, beschikt dit model over drivers van 9,4 mm. Dankzij krachtige magneten uit zeldzame aardmetalen produceren die een diepe, dreunende bas. De speciale oorhouders en de mogelijkheid om deze hoofdtelefoon te dragen met het snoer over en achter de oren zorgen voor extra stabiliteit en comfort. Bij de accessoires horen onder meer oortjes in drie maten en een gekleurde ring rond het rechteroortje, zodat de drager snel ziet welk oortje waar hoort. Dit model is verkrijgbaar in drie kleuren. Ideaal dus voor modebewuste muziekfans die hun hoofdtelefoon willen afstemmen op hun stijl.
 
Het kloppende hart van de stijlvolle SE-MJ741 outdoorhoofdtelefoon zijn twee krachtige luidsprekerunits van 40 mm met sterke magneten uit zeldzame aardmetalen die alle energie omzetten in diepe, krachtige bassen. Het maximale ingangsvermogen van deze hoofdtelefoon bedraagt 1000 mW. Een brede hoofdband uit een heel betrouwbare polyamidehars en lederachtige oorkussentjes met polyurethaanschuim garanderen een optimaal comfort, zelfs tijdens een urenlange luistersessies. Bovendien beperken ze geluidslekken. De strakke, trendy matte afwerking en rubber coating geven de SE-MJ741 een stijlvolle, maar ruige look. Dit model is verkrijgbaar in het zwart en het wit. Het snoer van 1,2 m lang hangt maar aan één kant, zodat deze hoofdtelefoon uitermate geschikt is om buiten te dragen.

SE-MJ741 : €79,99
SE-CL751 : €69,99

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?