Met nieuws van o.a.
partners

s werelds snelste UHS I-flitsgeheugenkaart

Western Digital ‘s werelds snelste UHS-I-flitsgeheugenkaart lanceert, de 400GB1 SanDisk Extreme® UHS-I microSDXCTM kaart, en geeft een kijkje in de toekomst van flitsgeheugentechnologie met Peripheral Component Interconnect Express (PCIe)-kaarten, die speciaal zijn ontworpen met het oog op de eisen van de volgende generatie data- en content-intensieve applicaties.

Of het nu gaat om het ontdekken van een nieuwe wereld in een boeiende virtual reality-app of het maken van opnames in 4K-resolutie met een smartphone of drone, consumenten kunnen erop rekenen dat Western Digital zorgt voor nog krachtigere mobiele geheugenkaarttechnologie, die een eersteklas gebruikersbeleving op al hun favoriete apparaten garandeert.

De nieuwe 400GB SanDisk Extreme UHS-I microSD-kaart van Western Digital is speciaal ontworpen om consumenten in staat te stellen hun hoogkwalitatieve content sneller dan ooit te verplaatsen. Met een snelheid van 160MB/s* is de nieuwe kaart meer dan 50 procent sneller dan de huidige SanDisk Extreme UHS-I microSD-kaarten. De kaart behaalt deze ongekende snelheid door gebruik te maken van technologie die door Western Digital zelf is ontwikkeld. De kaart voldoet bovendien aan de A2 specificatie voor het flitsend snel opstarten en laden van apps.

“Consumenten verwachten een steeds betere mobiele ervaring, en met onze 3D NAND-technologie rekken wij de grenzen van innovatie nog verder op om hen in staat te stellen meer rijke content op hun apparaten te creëren en te gebruiken,” zegt Jim Welsh, Senior Vice President en General Manager Client Solutions van Western Digital. “Dankzij onze expertise op het gebied van flitsgeheugens en microSD-kaarten zijn we in staat ongeëvenaarde prestaties te bieden. De baanbrekende SanDisk microSD-kaart is het bewijs van de commitment van Western Digital aan het leveren van state-of-the-art oplossingen waarmee data hun volledige potentieel kunnen realiseren.”

Bovendien presenteert Western Digital het platform van de toekomst voor flitsgeheugenkaarten met een demonstratie van haar PCIe-kaart. Vooruitlopend op de eisen van de nieuwe generatie geavanceerde mobiele apparaten stelt PCIe-technologie klanten in staat sneller databestanden te lezen dan op bestaande platforms. In het uitgebreide portfolio van Western Digital verbetert deze technologie

de prestaties van SD-kaarten. Dergelijke snelheden zijn cruciaal voor contentapplicaties met hoge resoluties zoals super-slow-motion video, RAW continuous burst mode en 8K-video-opname en -weergave. De PCIe-standaard was oorspronkelijk voorbehouden aan hoogpresterende datacentersystemen, waar de single-lane PCIe Gen 3.0 standaardspecificaties snelheden tot wel 985MB/s mogelijk maken.2

Op het Mobile World Congress in het Fira Gran Via Exhibition Center in het Spaanse Barcelona demonstreert Western Digital ‘s werelds snelste UHS-I microSD-kaart en PCIe- flitsgeheugentechnologie, plus haar nieuwe Western Digital PC SN720 en PC SN520 SSD’s, die speciaal zijn ontworpen voor responsieve, altijd-online gebruikerservaringen op geconvergeerde-mobiliteitsplatforms.

Western Digital stelt gebruikers in staat het volledige potentieel van data te benutten en biedt het meest uitgebreide portfolio producten en oplossingen in de branche voor het vastleggen, bewaren, gebruiken en transformeren van persoonlijke content. Ga voor meer informatie naar deze websites: WD en SanDisk.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?