Met nieuws van o.a.
partners

QHD-scherm van 27 inch die productiviteit een boost geeft

MMD kondigt zijn nieuwe Philips QHD-monitor van 27 inch aan; de Philips 272B8QJEB. Deze is ontworpen voor businessgebruikers die gefocust zijn op prestaties. De monitor is de laatste toevoeging aan een reeks die kijkgemak, slimme ergonomische features en milieuvriendelijke oplossingen combineert.

De beste beelden
In welke industrie je ook werkzaam bent, kwaliteitswerk is vaak afhankelijk van bronnen en schermen die beelden op hoge resolutie kunnen weergeven. Daarom bevat de 272B8QJEB W-LED-panelen die gemaakt zijn om hoge prestaties te leveren en veel pixels kunnen weergeven. Het Quad HD-scherm heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels voor kristalheldere beelden met natuurlijke sRGB-kleuren.

Het scherm van 10-bit, gecontroleerd door de interne beeldprocessor van 12-bit, levert 1,07 miljard kleuren voor rijkere, intensere beelden. Dit is een aanzienlijk verschil met de 16 miljoen kleuren die geproduceerd worden door de traditionele schermen van 8-bit, waardoor de 272B8QJEB beter genuanceerde beelden kan leveren zonder kleurvervorming.

Betere connectiviteit
De 272B8QJEB bevat een reeks aan connectiviteitsopties die het scherm de perfecte oplossing maakt voor elke businessomgeving. Met het analoge VGA naar het digitale DVI-Dual Link, de DisplayPort 1.2 en HDMI; het scherm is van alle aansluitingen voorzien, waardoor de nieuwste apparaten verbonden en snel opgeladen kunnen worden en een snelle dataoverdracht tot 5.0 gbit/sec opgezet kan worden. Dit laatste kan dankzij de SuperSpeed USB 3.0-technologie. Er is geen extra ruimte nodig op je bureau voor externe audio-apparaten, dankzij twee ingebouwde luidsprekers van 2 watt. Voor meer privacy en stilte op de werkvloer is er tevens een ingang voor headphones ingebouwd. Bovendien kun je op de open plek op de standaard je smartphone en schrijfwaren plaatsen om je bureau netjes te houden.

Comfortabele ergonomie voor een gezondere werkplek
De 272B8QJEB bevat een optie, de EasyRead Mode, waarbij het lijkt alsof je van papier af leest. Daarnaast heeft de monitor een flexibele SmartErgoBase, die is ontworpen om het scherm naar voorkeur in hoogte aan te passen, te zwenken, kantelen en draaien. Door het geavanceerde IPS-scherm en zijn extra brede kijkhoeken van 178 graden, kun je vanuit allerlei hoeken naar het scherm kijken, zonder dat de kwaliteit hierbij verandert. De monitor beschermt de ogen door flicker-free-technologie en de LowBlue Mode te combineren. Deze laatste optie vermindert potentieel schadelijke blauwe lichtstralen. Door minder oogvermoeidheid en betere beelden kun je je voortaan meer op je werk focussen en langer blijven doorwerken, zonder dat dit je ogen schaadt.

Een reeks schermen die de productiviteit verhoogt
De Philips 272B8QJEB breidt een succesvolle lijn van QHD-monitoren van 27 inch uit, die ontworpen zijn voor professionals. Monitoren uit deze lijn bevatten ook features die andere vereisten vanuit de business aanpakken. Zo kunnen bedrijven die hun privacy willen beschermen vertrouwen op de 272B7QPTKEB, het eerste Philips-scherm met een pop-up webcam die naar boven komt wanneer dat nodig is, en daarna eenvoudig ingeklapt kan worden. Bovendien maakt de 272B7QPJEB het mogelijk om zeer effectief energie te besparen door de PowerSensor. Dit is een geïntegreerde sensor die signalen uitzendt en ontvangt wanneer een gebruiker achter de monitor zit en automatisch de helderheid aanpast wanneer de gebruiker weggaat. Hierdoor kan de monitor tot wel 80% aan energie besparen. Wanneer één monitor niet genoeg is, kun je via de DisplayPort-output meerdere schermen aan elkaar koppelen door middel van een ‘daisy channel’, zowel horizontaal als verticaal.

De Philips 272B8QJEB, met een adviesprijs van €269,- is vanaf nu verkrijgbaar.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?