Met nieuws van o.a.
partners

Nitro 5 Gaming Laptop met de nieuwste Intel Core i+ Processoren

Acer-nitro5-gaming-laptop

Acer toonde gisteren de nieuwste laptop in de Nitro 5 gaming lijn, bekroond vanwege de geraffineerde vormgeving en de uitstekende prestaties voor de casual gamer. Met de kracht van de nieuwste Intel® Core™ i7+ processoren van de 8e generatie, biedt de nieuwe 15,6” Nitro 5 een hogere snelheid en de efficiëntere threading zorgt voor een ultieme kick tijdens de online strijd met vrienden.

“Acer is trots een van de introductiepartners van de nieuwe Intel Core i+ processoren te zijn met de nieuwe Nitro 5 gaming laptop”, aldus Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “De nieuwe Nitro 5 biedt uitzonderlijke prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. Deze prestaties overtreffen de behoeften van de meeste casual gamers, maar ook die van professionele gebruikers die onderweg kracht nodig hebben.”

“De laatste mobiele producten met de 8ste generatie Intel Core processoren bieden de hoogste prestaties, en zijn gemaakt om de grenzen op te zoeken tijdens het gamen en het creëren van content. In deze nieuwe Intel Core i7 en Intel Core i7+ producten brengen we high end CPU prestatiemogelijkheden, een hoge systeem responsiviteit en een snelle laadtijd samen met Intel Optane geheugen en ingebouwde snelle Gigabit WiFi – allemaal in het design van een laptop”, aldus Chris Walker, Vice President, Client Computing Group en General Manager, Mobile Client Platforms, Intel. “De nieuwe Acer Nitro 5 combineert deze technologieën in een fantastisch design.”

Ontworpen voor prestaties en controle
De Acer Nitro 5 wordt geleverd met de nieuwste Intel Core i7+ processoren van de 8e generatie en zijn voorzien van een verbeterd multi-core ontwerp waarbij de nadruk is gelegd op snelheid en efficiëntie, zodat gebruikers niets van de actie hoeven te missen tijdens het gamen. De Nitro 5 is bovendien uitgerust met Intel® Optane™ geheugen dat zorgt voor een kortere reactietijd. De NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti graphics zorgen voor een indrukwekkende grafische ervaring met een snellere rendering, fijnere texturen en dynamische verlichting om de vijand zelfs in de donkerste schaduwen te pakken te krijgen. De Nitro 5 is leverbaar met maximaal 512 GB NVMe PCIe solid-state opslag. Dit zorgt voor meer dan voldoende ruimte voor apps/games en voor razendsnel opstarten. De Nitro 5 is uitgerust met maximaal 32 GB DDR4 geheugen dat 20% minder energie verbruikt dan DDR3 geheugen voor efficiëntere gamesessies. Eenmaal aangekomen op het slagveld houdt het Acer NitroSense programma de status van de CPU/GPU in de gaten, terwijl de CoolBoost technologie de ventilatoren aanstuurt voor optimale prestaties.

Ontworpen om te domineren
Het geraffineerde ontwerp van de Nitro 5 is uniek voor een gaming laptop dankzij de elegante laserstructuur en het subtiele matte scharnier. Het karmijnrode scharnier past precies bij het futuristische ontwerp van het backlit toetsenbord, terwijl het 15,6” Full-HD IPS beeldscherm briljante en haarscherpe beelden weergeeft. Met de HD-camera aan de voorkant kan de gebruiker de strategie overleggen met het team en na de slag samen de overwinning vieren. Gebruikers kunnen ook eenvoudig games broadcasten met behulp van Mixer, direct vanaf de Gamebalk in Windows 10 met de toetscombinatie Windows + G.

Uitstekend geluid en Gigabit draadloze verbinding
Aangezien goed geluid een essentieel onderdeel van gamen is, zorgen de Dolby Audio™ Premium en Acer TrueHarmony™ technologieën ervoor dat de nauwkeurig afgestemde luidsprekers elk verdacht geluid van de tegenstanders oppikken. De Nitro 5 is uitgerust met een Intel® Wireless-AC 9560 2×2 802.11ac WLAN die Gigabit prestaties levert voor betere gaming, streaming en vergadermogelijkheden. Er is een ruim aanbod aan poorten aanwezig, inclusief een razendsnelle USB Type-C, HDMI 2.0 en Gigabit Ethernet, zodat de gebruiker zowel thuis als onderweg klaar staat voor elke missie.

Prijzen en beschikbaarheid
De Acer Nitro 5 is vanaf medio mei leverbaar in de Benelux voor prijzen vanaf € 999,-.

De exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid kunnen per regio verschillen. Voor informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Acer-vestiging of leverancier via www.acer.com

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?