Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe Lenovo Miix 630 2 in 1 detachable

Maak kennis met de Miix 630: Lenovo’s ultradunne (15,6mm) en lichte (1,33kg) Windows 10 S 2-in-1 detachable, ontworpen in samenwerking met Qualcomm® en Microsoft®. De Miix 630 geeft je de kracht en productiviteit van een laptop in combinatie met de altijd aan, altijd verbonden mobiliteit van een smartphone. Met geïntegreerde 4G LTE1 ben je nooit meer op zoek naar een Wi-Fi-hotspot en met de innovatieve Snapdragon™ 835 Mobile PC Platform werk je ook onderweg. De veelzijdige 2-in-1-detachable heeft een 12.3-inch WUXGA+ touchscreen, een volledig toetsenbord en een digitale pen.

The Miix 630 (inclusief keyboard en Lenovo digital pen) is beschikbaar in het tweede kwartaal van 2018 vanaf €999.

Daarnaast introduceren Lenovo en Google® de nieuwe minimalistische en moderne Lenovo Smart Display met Google Assistant en full-HD-touchscreen om je huis en leven slimmer en gemakkelijker te maken. Dankzij de geïntegreerde Google Assistant op de Lenovo Smart Display krijg je de laatste verkeersupdates, weersvoorspellingen of vergaderschema’s waardoor je ochtend meteen op gang komt. ’s Avonds kan je weer ontspannen door vrienden te bellen via Google Duo™, YouTube™ video’s te bekijken of muziek te luisteren.

Met de Google Assistant is de Lenovo Smart Display een unieke commando hub voor al jouw aangesloten smart home apparaten, van verlichting tot verwarming en meer. Dit allemaal met behulp van jouw stem of een simpele aanraking.

De Lenovo Smart Assistant is beschikbaar in het lichtgrijs of een natuurlijke bamboe kleur.

Binnenkort is er meer informatie over de beschikbaarheid en prijs van de 10-inch Lenovo Smart Assistant en het 8-inch model.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?