Met nieuws van o.a.
partners

Acer Chromebook 11 Perfect voor het bekijken van content productiviteit en amusement

Acer heeft de nieuwe Chromebook 11 serie geïntroduceerd met een draagbaar ontwerp en een batterijduur tot 10 uur voor robuuste dagelijkse prestaties.

De nieuwe Acer Chromebook 11 (CB311-8HT/CB311-8H) is uitgerust met een 11,6” beeldscherm in een draagbaar en ventilatorloos ontwerp, waardoor deze ideaal is voor consumenten en gezinnen die hun Chromebook meenemen of gebruiken in gedeelde ruimten. Bovendien is het eenvoudig om de Acer Chromebook te verbinden met randapparatuur, om telefoons en andere apparatuur op te laden en zelfs om content te delen op een groot scherm dankzij de twee USB 3.1 type-C poorten.
“De nieuwe Acer Chromebook 11 zet de Acer traditie voort van het bieden van uitzonderlijke prestaties met alle voordelen van Chrome OS tegen een uitstekende prijs”, aldus James Lin, General Manager, Commercial & Detachable Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “Chromebooks staan algemeen bekend als een snel, eenvoudig en veilig middel om zowel on- als offline te werken en spelen. De klant kan met de nieuwe Acer Chromebook 11 games spelen, productief blijven, genieten van diverse content en nog veel meer dankzij de ondersteuning van de Google Play Store.”

Doe meer met Google Chrome; batterijduur tot 10 uur en krachtige, stille prestaties
De Acer Chromebook 11 (CB311-8H/T) biedt eenvoudig toegang tot het Google ecosysteem, waaronder Google Drive, Gmail en een groot aantal handige Chrome apps en extensies. Bovendien zal de Acer Chromebook 11 vanaf de introductie Google Play™ volledig ondersteunen, zodat gebruikers toegang hebben tot miljoenen Android apps via de Google Play™ Store voor meer plezier, entertainment, onderhouden van contacten en productiviteit. Daarnaast hoeven gebruikers de oplader niet meer mee te nemen, aangezien de nieuwe Acer Chromebook 11 een batterijduur heeft tot 10 uur1.
Gebruikers kunnen ook in meerdere apps en tabs tegelijk werken, omdat de Acer Chromebook 11 garant staat voor topprestaties dankzij de nieuwste Intel® Celeron® processoren. De Acer Chromebook 11 is leverbaar met 4 GB werkgeheugen en 16 GB of 32 GB eMMC opslag. Het ventilatorloze ontwerp zorgt voor stil gebruik, hetgeen ideaal is voor gebruik in gedeelde ruimten, zoals de woonkamer, de bibliotheek of het café.

Blijf draadloos in verbinding met randapparatuur
De nieuwe Acer Chromebook 11 is uitgerust met twee USB 3.1 Type-C Gen 1 poorten die kunnen worden gebruikt om de Chromebook of andere producten op te laden, gegevens snel over te zetten of een HD-beeldscherm aan te sluiten. Gebruikers kunnen daarnaast gebruikmaken van de MicroSD geheugenkaartlezer voor het raadplegen en overzetten van content. De Acer Chromebook 11 is bovendien voorzien van twee USB 3.0 poorten en Bluetooth 4.2. Gebruikers kunnen in verbinding blijven met hun netwerk door middel van de snelle en betrouwbare 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi draadloze connectiviteit.

Weergaveopties in een draagbaar ontwerp
De Acer Chromebook 11 is uitgerust met een 11,6” (IPS2-)beeldscherm in een uitvoering met touchscreen (CB311-8HT) en een uitvoering zonder touchscreen (CB311-8H). De Chromebook 11 heeft een resolutie van 1366×768, hetgeen zorgt voor zowel scherpe en leesbare teksten als levendige, heldere foto’s en video’s. De high-dynamic range (HDR) camera levert heldere en stralende foto’s en video’s voor Google Hangouts en andere webchats. Dankzij de stereoluidsprekers en de ingebouwde microfoon wordt de webcamervaring uitgebreid met audio van topkwaliteit.
Het slimme en draagbare ontwerp maakt de Acer Chromebook 11 ideaal om overal te gebruiken; de behuizing is slechts 18,15 mm dun en weegt slechts 1,1 kg.

Acer Chromebook 11 vereenvoudigt veiligheid en samenwerking
Chromebooks zijn eenvoudig in gebruik en ideaal om te delen met meerdere gebruikers. Gebruikers kunnen inloggen op hun eigen account voor toegang tot hun Gmail, Google Docs, apps, extensies, bookmarks en andere informatie. Chrome OS biedt aanvullende beveiliging, aangezien het automatisch up-to-date wordt gehouden en beveiligd tegen steeds veranderende online bedreigingen. Veel Chromebook gebruikers slaan hun bestanden op in Google Drive3, hetgeen betekent dat bestanden, documenten en foto’s in de Cloud staan en goed beschermd zijn. Bovendien zorgt dit ervoor dat de meest recente versie van het bestand of document altijd beschikbaar en veilig is, zelfs als de Chromebook kwijt is of wordt gestolen.

Prijzen en beschikbaarheid
Verschillende modellen uit de Acer Chromebook 11 serie (CB311-8HT/CB311-8H) zijn in de Benelux verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?