Met nieuws van o.a.
partners

Teufel presenteert nieuwe versie van bluetooth-koptelefoon AIRY

AIRY-Teufel

Iets goeds nóg beter maken: dit was voor Teufel het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de nieuwe editie van de on-ear bluetooth-hoofdtelefoon AIRY. In vergelijking met de voorganger zijn alle aspecten herzien en verbeterd: niet alleen het draagcomfort maar ook de functionaliteit, levensduur van de batterij, het ontwerp én het geluid.

Stijlvol, licht en krachtig geluid
De nieuwe AIRY is verkrijgbaar in het zwart of wit. Voor de personal touch zijn er drie paar ringen in rood, geel en groen die je tussen de koptelefoon en het oorkussen kunt plaatsen. Daarnaast kunnen ook de oorkussens worden vervangen; een set met vier paar kussentjes en drie paar ringen in verschillende kleuren is optioneel verkrijgbaar (39,99 euro).

Met een gewicht van slechts 165 gram en oorschelpen die in de nieuwe editie kunnen worden opgevouwen, is de AIRY ultracompact en licht van gewicht. Twee 40 mm HD-drivers, in combinatie met de effectieve externe geluidsdemping door de zachte oorkussens, zorgen voor een uitstekend geluid met een heldere, diepe bass. Bluetooth 4.2 met apt-X wordt gebruikt voor de best mogelijke, draadloze geluidsoverdracht.

Speel 30 uur (en langer)
Met de bluetooth-functie aan heeft de AIRY een speelduur van maximaal 30 uur. Is de batterij leeg, dan speelt de AIRY ook zonder stroom door met de meegeleverde 3,5 mm-jackkabel. Slechts één uur opladen is al voldoende voor een speelduur van ongeveer 15 uur. Na twee uur is de AIRY volledig opgeladen.

Elegant en praktisch
Eenvoudige elegantie en praktische voordelen sluiten elkaar niet uit: op de rechterbeugel van de AIRY zitten de volumregelaar, knoppen om naar het vorige of volgende nummer te gaan en een knop voor play / pauze. De AIRY omvat ook een handsfree-modus, en door tweemaal op play / pause te drukken, wordt de spraakassistent (Google Assistent of Siri) geactiveerd.

Prijs, levering en beschikbaarheid
De nieuwe AIRY is gratis te bestellen via www.teufelaudio.nl voor een bedrag van 149,99 euro. Naast de koptelefoon zijn een USB-kabel, een jackkabel, drie paar gekleurde rubberen ringen voor en een softcase inbegrepen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?