Met nieuws van o.a.
partners

Verwen je moeder met deze stijlvolle producten

Op zondag 13 mei is het weer Moederdag. Elke moeder verdient het om dan in het zonnetje gezet te worden. Daarom heeft Sony de mooiste producten geselecteerd die helpen bij het kiezen van een origineel cadeau.

De WH-H800 voor de echte muziekliefhebber

De WH-H800 wireless headphones zijn het perfecte cadeau voor de moeder die graag muziek luistert. Geef haar een stijlvol cadeau waarmee ze urenlang kan genieten van hoge kwaliteit muziek. Dankzij het compacte formaat is dit on-ear model prettig draagbaar. De h.ear on 2 Mini Wireless (WH-H800) wordt op de oorschelpen gedragen en blijft daardoor goed zitten. Dit model heeft een zeer lange batterijlevensduur van 24 uur. En dankzij “Quick Charging” kan de headphone in slechts 10 minuten worden opgeladen voor een gebruik van anderhalf uur. De WH-H800 voelt licht aan en is voor op reis gemakkelijk op te bergen in een bijpassende case. De headphone is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren: Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold en Moonlight Blue.

Maak van Moederdag een feestje met de SRS-XB21

Deze nieuwe EXTRA BASS speaker maakt van Moederdag pas echt een feestje! De geprezen EXTRA BASS sound van Sony creëert diepe bastonen waardoor ieder feestje tot leven komt. Helemaal nieuw is de LIVE SOUND technologie. Bij deze innovatie op audiogebied ontstaat een natuurgetrouwe muziekbelevenis. Feestgangers krijgen het gevoel live aanwezig te zijn bij het concert of festival. De populaire discoverlichting is wederom geïntegreerd in dit model. Een mix van verschillende lichtjes die op de maat aan- en uitflitsen voor een ultiem feestje thuis of buiten. De ‘Party Booster’-functie staat tevens garant voor urenlang plezier doordat de speaker kan worden gebruikt als instrument en reageert bij aanraking met geluidseffecten en de ingebouwde discoverlichting.

De speaker kan tegen een stootje dankzij een waterbestendig- en stofvrijdesign met een IP67-waardering. Hij kan daardoor overal mee naartoe worden genomen en raakt niet snel beschadigd. De SRS-XB21 heeft een batterijduur van 12 uur en kan ook gekoppeld worden met andere EXTRA BASS speakers voor een meeslepende EXTRA BASS geluidservaring. De speaker is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en geel.

Leg de mooiste momenten vast met de A6000

Om de mooiste momenten vast te leggen, is de a6000 de perfecte camera. De autofocus van deze camera is sneller dan die van een spiegelreflex, dus je mist nooit een belangrijk moment. Met de α6000 kun je alle beschikbare knoppen programmeren naar eigen voorkeur, waardoor de bediening van de camera heel intuïtief verloopt. De camera beschikt over een vernieuwde APS-C-sensor, wat resulteert in kwaliteitsbeeld. Bovendien zorgt de BIONZ X™-processor ervoor dat texturen nauwkeurig worden vastgelegd, wazige details worden verminderd en tevens wordt ook de beeldruis onderdrukt.

Het is een veelzijdige camera met verwisselbare lens in een compact, lichtgewicht ontwerp. Daardoor is de camera onmisbaar op vakantie en andere trips met het gezin. De camera is verkrijgbaar in grafiet, zilver en zwart.

De SF200 Compact Soundbar maakt van iedere woonkamer een thuisbioscoop

De nieuwe 2.1-kanaals HT-SF200 compact soundbar maakt van de woonkamer een thuisbioscoop. Het compacte design is zeer praktisch en gaat volledig op in de leefomgeving. De subwoofer is ingebouwd waardoor de soundbar weinig ruimte inneemt. Ondanks het compacte formaat zorgt S-Force PRO Front Surround voor een bioscoopeffect alsof er meerdere speakers in de ruimte aanwezig zijn. Zowel films, Netflix-series, tv-programma’s als muziek via Spotify (via Bluetooth) worden hoogwaardig weergegeven via de ingebouwde Dolby Digital audioprocessor.

Voor een gezellige avond op de bank is de SF200 Compact Soundbar het geschikte cadeau. Het brengt het hele gezin plezier door van tv kijken een extra beleving te maken. Het is een stijlvolle en compacte soundbar die geschikt is voor ieder type woonkamer. De soundbar is beschikbaar in zwart en beige.

De WF-SP500 is het perfecte cadeau voor de sportieve moeder

Een sportieve moeder verras je met de WI-SP500. Deze draadloze sportheadphones zijn spatwaterdicht met een IPX4 waardering en uitgerust met NFC om snel te verbinden met een smartphone. De accuduur op een enkele lading is 8 uur voor extra lang trainen. De headphone heeft speciaal ontworpen ergonomische oordopjes waardoor ze stevig blijven zitten, zelfs tijdens de meest intense trainingen. De Sony sportheadphones zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, geel, zwart en wit.

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk voor verkooppunten van het Sony Moederdag-assortiment op www.sony.nl of www.sony.be

  • De WH-H800 is verkrijgbaar voor €220.
  • De SRS-XB21 is vanaf april 2018 in de Benelux beschikbaar voor €120.
  • De A6000 is verkrijgbaar voor €650.
  • De HT-SF200 is vanaf maart 2018 in de Benelux beschikbaar €250.
  • De WI-SP500 is vanaf mei 2018 in de Benelux beschikbaar voor €90.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?