Met nieuws van o.a.
partners

Wat ruikt het hier altijd heerlijk

wasgeluk

Happy Balance introduceert een mooie selectie van vijf etherische oliën met elk een eigen geursensatie. Wissel regelmatig van geur in je diffuser en je huis blijft steeds overheerlijk ruiken. Zo treedt er geen gewenning op en geniet je altijd van weer een mooie geur. Het merk heeft ook een prachtige collectie diffusers.

Happy Balance is een nieuwe lijn van Wasgeluk en gericht op alles wat te maken heeft met heerlijke geuren in je huis. Of het nu gaat om decoratieve diffusers of een breed scala aan etherische oliën: je vindt het bij Happy Balance. De oliën zijn speciaal samengesteld om verschillende stemmingen op te roepen, van kalmerend tot verkwikkend. Er zijn vijf heerlijke geuren: Focus, Happy, Harmony, Pillow en Relax. De etherische oliën zijn 100% natuurzuiver.

Elegant vormgegeven diffusers

De diffusers van Happy Balance combineren een elegant design met functionaliteit om de geurige oliën op een zachte en effectieve manier te verspreiden. Ze helpen tevens om de luchtvochtigheid in de ruimte te verbeteren. Je kunt kiezen uit diffusers met instelbare verlichting, timers en afstandsbediening zodat je ze kunt afstemmen op je persoonlijke voorkeur.

Vijf geuren: Focus, Happy, Harmony, Pillow en Relax

De vijf nieuwe geuren hebben elk een eigen signatuur. Happy Balance Focus heeft accenten van kruizemunt, grapefruit, spar, himalayaceder en jeneverbes voor een frisse sensatie. Happy Balance Happy is een heerlijke en opbeurende blend van tangerine, mandarijn, vanille en koffieboonolie en roept een fijn geluksgevoel bij je op.

Happy Balance Harmony heeft een mooie blend voor een rustige, liefdevolle atmosfeer. Met prachtige ingrediënten als bergamot reggio, mandarijn, chempaka, rozenhout, kruizemunt, kaneel, lavendelsalie en blauwe lotus. Happy Balance Relax ontspant en ondersteunt bij het loslaten van stress en onrust. De zachte geurtonen van patchouli, bergamot reggio, marjolein en ylang ylang zorgen voor een ontspannen vibe. Happy Balance Pillow is een fijne geur voor je slaapkamer en ondersteunt een goede nachtrust. Met geurtonen van lavendin ardèche, nerolina, lavendel en frangipani.

Eenvoudig in gebruik

De diffusers van Happy Balance zijn ontworpen om elke leefruimte te transformeren en zintuigen te prikkelen. Met verfijnde geuren die een gevoel van rust en harmonie opwekken of die juist verkwikkend zijn. Ze zijn erg gemakkelijk te gebruiken: plaats de diffuser op een voor jou geschikte plek, voeg een paar druppels etherische olie toe aan het reservoir en geniet van een heerlijke geur door je hele woning.

Informatie

Happy Balance diffusers en etherische oliën zijn verkrijgbaar via www.wasgeluk.nl. De adviesprijs van de etherische oliën is € 9,95 per flacon à 10 ml. De diffusers zijn verkrijgbaar vanaf € 34,95.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?