Met nieuws van o.a.
partners

Rubberen vloerbedekking Noraplan wint Amerikaanse designprijs

Noraplan sentica, een vloerbedekking op rubberbasis van Nora, heeft de gouden Nightingale Award gewonnen, een gerenommeerde designprijs van de Amerikaanse gezondheidssector. De jury was vooral enthousiast over het geheel van kwaliteit, functionaliteit, slijtvastheid, duurzaamheid, het design en de goede prijs/kwaliteitverhouding.

In aanmerking voor de prijs, die sinds 1990 bestaat, komen innovatieve producten die bijdragen aan een omgeving met genezende werking. In de jury zitten architecten die gespecialiseerd zijn in de gezondheidszorg, binnenhuisarchitecten en gebouwmanagers. Noraplan sentica wist de jury te overtuigen in de categorie ‘elastische vloerbedekkingen’.

Noraplan sentica is vanaf afgelopen voorjaar op de markt en doet het erg goed op de markt. De harmonische kleuren en milieuvriendelijkheid worden door met name gezondheidsinstellingen gewaardeerd. De 38 kleuren van de rubber vloerbedekking komen overeen met het Natural Color System (NCS) waardoor ontwerpers de vloerbedekking gemakkelijk kunnen inpassen in het totale kleurenconcept van gebouwen.

Zoals alle Nora-producten bestaat ook Noraplan sentica uit hoogwaardige industriële en natuurlijke rubberkwaliteiten, mineralen uit natuurlijke bronnen en milieuvriendelijke kleurpigmenten. Geen enkele Nora-vloerbedekking bevat pvc, weekmakers (ftalaten) of halogenen zoals chloor.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?