Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe krachtige software voor scanproces

PFU, onderdeel van PFU (EMEA) Limited, introduceert PaperStream Capture Pro-scansoftware. De software stelt organisaties – in combinatie met de fi Series- en SP Series-documentscanners – in staat papieren informatie om te zetten in waardevolle zakelijke informatie. PaperStream Capture Pro helpt organisaties van klein tot middelgroot, en van groot tot overheidsorganisatie om de hoeveelheid werk en de complexiteit van documentscanprocessen te minimaliseren om nog efficiënter te werken.
 
Flexibel en schaalbaar
De software maakt scannen en consolideren van beelden vanuit meerdere bronnen mogelijk. Deze bronnen kunnen documentscanners uit de Fujitsu fi Series en SP Series zijn, maar ook gescande beelden gegenereerd door bronnen zoals Multi-Function Printers (MFP’s) of documenten die via het netwerk zijn gedeeld. De software accepteert zelfs oudere legacy TIFF-bestanden van faxapparaten voor gestandaardiseerd scannen, waarbij het gebruikmaakt van precies dezelfde hoogwaardige processen voor beeldverbetering, kwaliteitscontrole en verwerking. PaperStream Capture Pro beheert de metadata van de scans die, eenmaal geverifieerd, vervolgens automatisch zijn te gebruiken om de gescande bestanden te indexeren en ze te versturen naar de gewenste backend opslaglocatie; lokaal of in de cloud, of naar het Enterprise Content Management- (EMS) of Document Management Systeem (DMS). Dit is allemaal in te stellen via diverse regels en gebruikersprofielen.

Workflow voor meerdere experts
Dankzij de multi-station mode kunnen beheerders instellingen delen met maximaal zeven gebruikers en gedecentraliseerde werkzaamheden implementeren. Het aantal scanbronnen is flexibel uit te breiden om ze zo te laten passen bij de structuur, locatie en omvang van een organisatie. Hiermee is de werklast efficiënt te verdelen en zijn de fases van het scanproces uit te besteden aan de meest relevante kenniswerker. Denk hierbij aan de persoon die verantwoordelijk is voor extractie, goedkeuring of distributie van de data. Efficiëntieslagen zijn te behalen in het consolideren van gedigitaliseerde input in een standaard scanproces, dat zorgt voor hoge datakwaliteit en naadloze verwerking. PaperStream Capture Pro komt bovendien met een levenslange licentie, zodat gebruikers zich niet druk hoeven te maken over kosten die afhangen van het aantal gescande pagina’s of de gebruiksfrequentie.

Automatische businessintegratie
PaperStream Capture Pro automatiseert de data-extractie en het indexeringsproces, waardoor zakelijke processen worden voorzien van kwalitatieve data. Rijke metadata verbeteren de toegankelijkheid en bruikbaarheid van afbeeldingen voor downstreamapplicaties. Gedetailleerde rapportagemogelijkheden maken het monitoren van scanprestaties, indexgebruik en batchreleases mogelijk, waardoor het balanceren van de werklast en het uitvoeren van prestatiemetingen nog beter zijn uit te voeren. Andere functies zijn het gebruik van streepjescode- en optische karakter-herkenning (OCR) om documentscheidingsmethodes te specificeren. Ook zijn tot twintig metavelden in te vullen voor regels omtrent de benoeming van bestanden.

Krachtige en intuïtieve gebruikservaring
PaperStream Capture Pro is uitgerust met een intuïtieve interface met eenvoudige navigatie en profielinstelling. Hierdoor is het proces van het omzetten van papier naar hoogwaardige beelden en geïndexeerde informatie nog verder te stroomlijnen. Een stap-voor-stap wizard begeleidt gebruikers moeiteloos door de installatie, met daarin de in te stellen outputparameters voor het gescande beeld en regels voor het proces. De naadloze interactie van de scansoftware PaperStream Capture Pro met de geïntegreerde beeldoptimalisatie en driversoftware van PaperStream IP elimineert potentiële conflicten die kunnen plaatsvinden als third-party producten worden gebruikt. Training of expertise van buitenaf is niet nodig voor deze geïntegreerde oplossing. Updates zijn eenvoudig en geheel gratis.

Optimale licenties inclusief onderhoud
In tegenstelling tot de meeste andere professionele scansoftware, nemen de kosten van de software niet toe naarmate je meer scant. Of je nu een of vijftig miljoen documenten scant; de kosten blijven hetzelfde.

“PaperStream Capture Pro is een unieke front-end scanoplossing die de gebruikte tijd en kosten sterk doet afnemen, maar de hoogste beeldkwaliteit behoudt”, zegt Mike Nelson, Senior Vice President bij PFU (EMEA) Limited. “PaperStream Capture Pro en PaperStream IP vereenvoudigen in samenwerking met de toonaangevende Fujitsu-scanners complexe scanprocessen, van het scannen zelf tot datamanagement en opslag.”

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?