Met nieuws van o.a.
partners

Samsung lanceert Galaxy A12 en Galaxy A02s begin 2021

Galaxy A12

Met de vandaag onthulde Galaxy A12 en Galaxy A02s maakt Samsung baanbrekende innovaties nog toegankelijker. Beide smartphones combineren een lange batterijduur met meerdere camera’s en een groot scherm voor een meeslepende kijkervaring.

“Met de Galaxy A12 en A02s bewijzen we hoe belangrijk we het vinden om met onze producten op alle prijsniveaus onvergetelijke ervaringen te bieden,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “De smartphones verdiepen het assortiment van de Galaxy A-serie. Zo bieden we mensen onmisbare innovaties tegen een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.”

Groot scherm, sterke batterij, snel opladen
Zowel de Galaxy A02s als A12 hebben een 6,5 inch HD+ Infinity-V display. Dankzij de duurzame 5,000 mAh-batterij kun je je favoriete series bingewatchen zonder ook maar een moment te hoeven missen. Beide smartphones laden bovendien supersnel op (15W fast-charging).

Je beste momenten vastleggen
Met de krachtige camera’s op de Galaxy A02s en A12 maak je het perfecte shot makkelijker dan ooit. De Galaxy A12 heeft een 48 MP hoofdcamera en die van de A02s is goed voor 13 MP. Zo leg je je mooiste momenten in verbluffende kwaliteit vast. De Galaxy A12 heeft daarnaast een 5 MP Ultra Wide-camera voor de meest spectaculaire landschapsfoto’s. Beide toestellen hebben een 2 MP dieptecamera – waarmee je focust op wat het belangrijkst is – en door de 2 MP macrocamera zijn je foto’s zeer gedetailleerd.

Design dat opvalt
De gestroomlijnde body van de Galaxy A12 en A02s ligt lekker in de hand en de premium matte finish op de achterkant zorgt voor een luxe uitstraling. Zowel de Galaxy A12 als A02s komen in wit en zwart beschikbaar, terwijl de Galaxy A12 ook in blauw verschijnt. Verder is de A12 uitgerust met het Knox-beveiligingsplatform van Samsung en een vingerafdruksensor aan de zijkant.

De Galaxy A12 is vanaf januari 2021 beschikbaar en de Galaxy A02s volgt een maand later. De prijzen worden later bekend gemaakt.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?