Met nieuws van o.a.
partners

iPhone Privacy Hoes van Valenta en Spy-Fy nu ook voor de iPhone 13 series

Privacy Hoes van Valenta en Spy-Fy

Valenta en Spy-Fy hebben de iPhone Privacy Hoes ontwikkeld die gebruikers beschermt tegen indringers die misbruik maken van de camera’s van smartphones. Niet alleen hackers, maar ook bedrijven als Facebook en zelfs overheidsinstanties, kunnen via apps namelijk toegang krijgen tot de camera’s van smartphones. De Nederlandse bedrijven steken daar met deze innovatieve telefoonhoes dus een stokje voor.

iPhone Privacy Hoes

Met de nieuwe iPhone Privacy Hoes kunnen gebruikers beide camera’s op een iPhone eenvoudig en met één simpele beweging afdekken. Zowel de selfiecamera als de camera aan de achterkant zijn dan beschermd tegen pottenkijkers. Beide privacyschuifjes werken zonder de functies van de iPhone te beïnvloeden.

Gebruikers kunnen hun telefoon volgens CEO Spy-Fy Ties den Dekker nog steeds gewoon ontgrendelen met Face ID of ’s nachts hun sleutels vinden met de ingebouwde zaklamp. “Bij de ontwikkeling van de privacyschuifjes is het belangrijk dat de functies van de smartphone gewoon beschikbaar blijven”, zegt Den Dekker. “En dat is gelukt. Zo helpen we klanten om meer grip te houden op hun privacy.”

Nieuwe versie

De behuizing van de telefoonhoes voor de iPhone 13 series is gemaakt van polyurethaan en polycarbonaat bestaande uit 2 lagen dat de iPhone zelf uitstekend beschermt. “De iPhone Privacy Hoes beveiligt niet alleen de privacy van de gebruiker, maar de telefoon zelf is ook beschermd. Het is onze beste versie ooit. Een smartphone met deze hoes kan een val van twee meter hoogte opvangen”, vertelt CEO Sander Vos van Valenta.

Beschikbaarheid en prijzen

De Valenta Privacy Case powered by Spy-Fy kost €39,95 (inclusief BTW) en is verkrijgbaar op onder andere de webshops www.valenta.com en www.spy-fy.com maar ook bij grote online resellers.

Verkrijgbaar voor: iPhone 11, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone Pro en de iPhone 13 Pro Max

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?