Met nieuws van o.a.
partners

Meer dan tandenpoetsen: de nieuwste tandenborstel van Oral-B

Oral-B-iO

Oral-B onthult de meest revolutionaire technologie in de geschiedenis van het merk, de Oral-B iO.

De Oral-B iO is een nieuwe serie elektrische tandenborstels die compleet opnieuw is bedacht en ontworpen. De beste klinische prestaties gecombineerd met gebruikerservaring maken de Oral-B iO de meest geavanceerde elektrische tandenborstel op de markt.

Oral-B iO: meer dan tandenpoetsen
“Oral-B iO is meer dan een nieuwe tandenborstel – het is een innovatieve poetstechnologie met een echte zintuiglijke ervaring die gebruikers zullen voelen, horen en zien. Het tandenpoetsen verandert van iets wat ze moeten doen in iets dat ze willen doen,” aldus Lisa Ernst, P&G VP Global Health Care R&D. “Zes jaar toegewijd onderzoek samen met tandartsen is uitgevoerd om een volledig originele poetservaring te ontdekken.”

De nieuwe magneetaandrijving zorgt voor reinigingsenergie in de nieuw ontworpen iO opzetborstels, die speciaal ontworpen zijn om oscillerende en roterende poetsbewegingen te combineren met microtrillingen voor een professioneel schoon gevoel, dat de hele dag blijft. Dankzij deze technologie glijdt de borstel soepel en geluidloos van tand naar tand.

Oral-B iO: beste performance ooit
De geheel nieuwe gebruikersinterface is geïnspireerd en ontworpen met input van meer dan 1.800 consumenten die vele uren hebben besteed aan de iO-technologie, onderzoek, testen en ontwikkelingsfasen om de soepelste, meest gepersonaliseerde poetservaring te bieden. Gebruikers prijzen de nieuwe, innovatieve functies die mondverzorging bevorderen en een meer gepersonaliseerde poetservaring creëren:

Het interactieve display maakt eenvoudige navigatie door de borstelfuncties en personalisatie mogelijk: welkomstboodschappen, keuze uit poetsstanden, taalinstellingen en herinneringen om de opzetborstel te wijzigen.

De slimme poetsdruksensor helpt gebruikers optimale druk uit te oefenen tijdens het poetsen. De sensor waarschuwt zowel bij een te harde druk, maar geeft ook groen licht wanneer gebruikers de juiste druk uitoefenen.

De compacte magnetische oplader zorgt voor een snelle volledige lading in slechts ~drie uur. Het display van de borstel geeft ook aan hoe vol de batterij is.

De nieuwe Oral-B app werkt met behulp van 3D graphics en zorgt samen met AI poetsdetectietechnologie met kunstmatige intelligentie ervoor dat alle onderdelen van het gebit goed gepoetst worden, voor de meest optimale poetsbeurt.

De visuele timer biedt gebruikers persoonlijke begeleiding om de door tandartsen aangeraden poetstijd te behalen, minimaal twee minuten. Smileys op het display laten aan het eind van elke poetssessie zien hoe succesvol hun poetsbeurt is geweest.

Dit product is o.a. te koop bij:


OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?