Met nieuws van o.a.
partners

JOHN FRIEDA® Deep Sea Hydration: nieuwe verzorgingslijn voor droog en beschadigd haar

Deep Sea Hydration

JOHN FRIEDA® introduceert de Deep Sea Hydration-verzorgingslijn voor droog en beschadigd haar. De lijn – geïnspireerd op de oceaan – bestaat uit een shampoo, conditioner en haarmasker die zorgen voor diepe hydratatie en verzorging van het haar. De innovatieve formule met zeewier en kokosolie is vegan en vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Het resultaat is zijdezacht haar na slechts één wasbeurt*. JOHN FRIEDA® werkt voor deze lijn samen met 4Ocean, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor het inzamelen van oceaanplastic.

Deep Moisture-technologie

De formule van de drie nieuwe producten bevat een Deep Moisture-technologie voor extra diepe hydratatie van het haar. Door de technologie wordt vocht in de haarvezels opgeslagen. Zo wordt het haar gevoed en versterkt, zonder dat het zwaar wordt. De technologie wordt gecombineerd met een Eco-Silk mix van zeewier en kokosolie. Zeewier barst van de vitamines en antioxidanten en heeft daardoor een diep voedende en herstellende werking. De formule maakt het haar tot 10 keer zachter na slechts één wasbeurt en kan het haar volledig herstellen*.

Partner van 4Ocean

De inspiratie voor deze lijn kwam voort uit de oceaan en wat zij te bieden heeft. JOHN FRIEDA® wil bijdragen aan de gezondheid van het leven in de oceaan en de samenwerking met 4Ocean stelt het haarverzorgingsmerk daartoe in staat. 4Ocean zamelt dezelfde hoeveelheid oceaanplastic in als de hoeveelheid plastic die zal worden gebruikt voor de productie van verpakkingen van de Deep Sea Hydration-producten. De lijn is daarmee Cleanup Partner Certified.

De JOHN FRIEDA® Deep Sea Hydration Moisturising Shampoo en Conditioner zijn vanaf eind november verkrijgbaar. Het Deep Sea Hydration Hair Mask ligt vanaf februari 2023 in de winkels.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?