Met nieuws van o.a.
partners

Private leasen, gemak dient de mens

De auto van je dromen, helemaal shiny and new?  Met een leasemaatschappij kun je daar gewoon in rijden, voor een vast bedrag per maand. Wel de lusten, niet de lasten, want alles is geregeld. Van pechhulp en vervangend vervoer tot reparatie en onderhoud. Nooit meer zo’n vervelend telefoontje van de garagemonteur afwachten: “Er moet een hoop gebeuren, dit loopt flink in de papieren…” Je weet precies waar je aan toe bent. En je ontvangt geen rekeningen meer.

Winterbanden

Want zowel de motorrijtuigenbelasting als de WA-, de all-risk- én de schadeverzekering voor inzittenden zijn bij private lease inbegrepen. Dus wat doe je nog zelf? Tanken. En lekker toeren natuurlijk. XLEasy doet zijn naam eer aan, want dit is allemaal wel heel makkelijk. Het bedrijf heeft een groot aanbod, een mooie mix van merken en modellen. Of je nou pittig de stad door wilt met een Suzuki Swift vanaf € 297 per maand, je schoonmoeder meeneemt op vakantie in een Ford Focus Wagon vanaf € 369 of de blits wilt maken met een Audi Q2 vanaf € 441: het kan allemaal.

De mooiste en nieuwste auto’s

En de auto’s voldoen aan de normen van nu. Want kies je bijvoorbeeld die Ford Focus Wagon, dan heb je niet alleen de comfort van navigatie, cruise control en airconditioning maar je geniet ook van de veiligheid van een achteruitrijcamera en parkeersensoren. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende opties zoals bijvoorbeeld winterbanden wanneer de temperatuur onder de 7 graden duikt of wanneer je naar de kerstmarkt in Keulen wilt – want in Duitsland zijn de banden verplicht.

Starters

Er is een maximale keuze voor starters (al vanaf 18 jaar), gezinnen en senioren (tot max 78 jaar aan het eind van de contractperiode). De basis is simpel, iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs die door de financiële toetsing komt is welkom bij XLEasy. En natuurlijk kun je ook samen met je werkgever leasen. Leasemaatschappijen in 2021 bieden allerlei vormen aan, naast particuliere ook zakelijke lease of shortlease. Het bedrijf heeft transparantie hoog in het vaandel, er wordt niet aan kleine lettertjes gedaan. Ook prettig: geen borg of aanbetaling bij de start.

Gratis e-book over leasen

De service van XLEasy (vat u ‘m? Niet alleen easy maar ook lease-y) is persoonlijk. Je treedt gemakkelijk in contact met één van de leaseadviseurs. Een gesprek is zo aangevraagd via mail, telefoon of het formulier op de website. En over service gesproken, er is ook een gratis e-book ‘Wat moet je weten over private lease?’ te downloaden. Oh en tot slot: druk van enthousiasme je gaspedaal niet te diep in, want je draait dan misschien niet op voor het onderhoud, maar boetes zijn wél voor eigen rekening!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?