Met nieuws van o.a.
partners

Maak kennis met de nieuwe Thule Motion 3

Thule dakkoffer

De nieuwe Thule Motion 3 is ontworpen om naadloos in een steeds veranderend autolandschap te passen waarbij eigentijds design wordt gecombineerd met robuuste functionaliteit en verbeterde aerodynamica. Of je nu op een familie-uitje gaat, een roadtrip maakt met je viervoeter, of de pistes op gaat voor wat skiplezier, de Thule Motion 3 is jouw ultieme reisgenoot.

De Thule Motion 3 is geïnspireerd door de groeiende trend van elektrische voertuigen, en zorgt ervoor dat hij jarenlang on-trend blijft op het gebied van ontwerp en verfijning. Zijn gestroomlijnde aerodynamische silhouet, geïntegreerde handgreep en dynamische neus dienen twee doelen: ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel is er goed over nagedacht aangezien de aerodynamica sterk is verbeterd.

Aerodynamica: brandstofefficiënt en betrouwbaar
Stijgende brandstofprijzen en overwegingen betreffende actieradius maken de betekenis van aerodynamica groter dan ooit. Thule Motion 3 beschikt over een reeks verbeterde aerodynamische kenmerken zoals een verlaagde neus, gestroomlijnde vleugelvorm en geïntegreerde handgreep. “Deze veranderingen zorgen ervoor dat de dakkoffer efficiënter door de wind snijdt, waardoor de rit brandstofzuiniger wordt”, aldus Björn Strid, Directeur Productmanagement bij Thule. “Het nieuwe ontwerp verbetert de aerodynamische prestaties van Thule Motion 3 zonder in te boeten aan opslagcapaciteit”.

Accessoires: verrijk de ervaring
Thule Motion 3 wordt geleverd met een assortiment accessoires om uw avonturen bij te staan, waaronder: Thule GoPack-duffeltassen, een LED-dakkofferlicht, dakdragers en trekbanden voor het deksel. Deze toevoegingen zijn bedoeld om de algehele consumentenervaring te verbeteren. Met een breed scala aan accessoires biedt Thule een oplossing voor reizen die kan worden aangepast aan elke behoefte.
Kenmerken en voordelen
  • Vooruitstrevend ontwerp beïnvloed door modern autodesign, met een gestroomlijnde aerodynamische silhouet en dynamische neus
  • Verbeterde aerodynamica die de brandstofefficiëntie verhoogt, zonder in te boeten aan opslagcapaciteit
  • Uitgebreide maatopties, met de introductie van twee low-profile versies voor meer veelzijdigheid
  • Soepele functionaliteit, benadrukt door een versterkt deksel en optionele trekband voor moeiteloos openen en sluiten
  • Een uitgebreide accessoirelijn, met nieuwe Thule GoPacks duffeltassen, LED dakkofferlicht en trekbanden voor het deksel

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?