Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe Go CEE kabel voor elektrische voertuigen in Nederland

Go CEE kabel

Oplaadbedrijf voor elektrische voertuigen Ohme breidt zijn portfolio oplaadoplossingen uit met de nieuwe Go CEE slimme oplaadkabel.

In navolging van de lancering van de nieuwe Home Pro oplader voor elektrische voertuigen in Nederland en voortbouwend op het succes van de originele Ohme Go kabel geïntroduceerd in 2020, geeft de nieuwe Go CEE kabelversie meer keuze aan Nederlandse bestuurders en wagenparkbeheerders met zijn 7kW, slimme mobiele oplaadmogelijkheden.

De nieuwe CEE-kabel stelt wagenparkbeheerders in staat om sneller op te laden dan de standaard Go en is daarom een natuurlijke keuze voor zakelijke wagenparken die overstappen van PHEV’s naar BEV’s en toch een mobiele oplossing willen.

“Met de Home Pro en de bestaande Go heeft Ohme al een geweldig assortiment producten voor Belgische berijders en wagenparkbeheerders en deze nieuwste Go CEE-kabel versterkt dat alleen maar,” zegt Leo Smeulders van Ohme Nederland. “Met de Home Pro, Go CEE en Go in ons assortiment, zal Ohme het enige laadbedrijf zijn dat deze diepte van laadkeuze in zijn portfolio aanbiedt tegen zeer concurrerende prijzen.”

De Ohme Go CEE is de enige betaalbare mobiele laadoplossing met split billing oplossing en API-mogelijkheid die kan communiceren met het back-end platform van een wagenparkbeheerder, waardoor het een bijzonder waardevolle aanwinst is voor zakelijke wagenparken.

De dynamische slimme oplaadtechnologie van Ohme kan in realtime verbinding maken met het nationale elektriciteitsnet en automatisch het opladen aanpassen, zodat bestuurders kunnen profiteren van alle tijden met lage tarieven en daluren. Door bestuurders zelf de mogelijkheid te geven om een tarief te kiezen, of handmatig in te geven, kunnen wagenparkbeheerders en bestuurders er zeker van zijn dat de juiste terugbetaling wordt uitgevoerd.

Een volledige lading vanaf 0% van een Volkswagen ID.5 met een 77kWh batterij met een Ohme slimme lader op een daluren tarief, zoals Tibber Dynamic, kan slechts €15,40* kosten. Ohme biedt bestuurders ook de mogelijkheid om hun auto op te laden wanneer de opwekking van hernieuwbare energie op het nationale elektriciteitsnet het grootst is, waardoor hun CO2-impact nog verder wordt verlaagd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?