Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe Thule Vector dakkoffer met premium features

Thule_Vector_dakkoffer

Thule zet een nieuwe standaard met de Thule Vector. Het ontwerp van deze premium dakkoffer is gericht op gebruiksgemak en stijl. Een ontwerp dat elke auto een onderscheidend uiterlijk geeft.

Een dakkoffer als geen ander
Thule Vector is volledig nieuw ontworpen en kent een directe, nauw aansluitende verbinding tussen de deksel en de basis en een karakteristiek naar voren gericht design. De dakkoffer is al bekroond met twee prestigieuze designprijzen, de iF Product Design award en de Red Dot Award, voor een uitstekend productontwerp.

De meest handige gebruikerservaring
Voor Thule staat gebruiksgemak voorop, in elke situatie – of het nu gaat om het bevestigen van de dakkoffer op de dakdragers, het laden of lossen of het gebruik onderweg. Bij elke stap biedt Thule Vector premium functionaliteit.

Belangrijke kenmerken
Elegant, sportief ontwerp met deksel en basis die naadloos aansluiten voor een onderscheidend uiterlijk.

Een premium interieur met geïntegreerde verlichting en een met vilt gevoerde onderzijde voor betere bescherming van je spullen.

Versterkt deksel zorgt voor een soepele, moeiteloze dubbelzijdige opening.

Een licht gekleurde binnenkant, in combinatie met een LED-lampje maakt het makkelijk ’s nachts in te laden of te lossen.

SlideLock-systeem met afzonderlijke vergrendelings- en openingsfuncties, waarmee de deksel op zijn plaats wordt vergrendeld en laat zien wanneer de dakkoffer goed gesloten is.

Eenvoudig te monteren dankzij het PowerClick snelmontagesysteem. De ratelknop zorgt dat het onmogelijk is de bevestiging té strak aan te draaien.

Toegang tot de achterklep van de auto met minimaal risico op contact met de dakkoffer.

Tot het uiterste getest en verder
Zoals alle Thule dakkoffers, is Thule Vector uitgebreid getest, zowel in het echte leven als in het Thule testcentrum in Zweden, een ultramoderne faciliteit voor het extreem testen van dakkoffers.

Thule Vector is beschikbaar in drie maten: medium (360 liter), large (430 liter) en de extra lage Alpine (380 liter) en twee kleurenschema’s. Consumentenadviesprijzen starten bij €1.575,00.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?