Met nieuws van o.a.
partners

Voor de barbecuekoning in uzelf

Een klein hulpmiddel dat u tot een ware barbecuekoning maakt: de Ixo Barbecue. Met deze nieuwe speciale editie van de populaire snoerloze schroevendraaier verlaat Bosch opnieuw het traditionele doe-het-zelf-pad en waagt het zich aan het populaire tijdverdrijf van het barbecueën. Na het eerder openen van wijnflessen (Ixo Vino) en het kruiden van gerechten (Ixo Spice) te hebben vereenvoudigd, is met deze barbecue-adapter van Bosch het aanmaken van houtskool zo gepiept. Gedaan met blaasbalgen of het wapperen met kranten. Met de Ixo Barbecue steekt u op een veilige manier het vuur aan in vier eenvoudige stappen: verwijder de zwarte afsluitdop van de Ixo, bevestig de barbecue-adapter via het kliksysteem, steek je hand door de veiligheidsriem, druk op de rode knop en de houtskool wordt aangewakkerd en opgewarmd. De snoerloze
schroevendraaier, die inclusief adapter slechts 520 gram weegt, ligt perfect in de hand. Het vuur aansteken is alvast geen moeite meer. 

Haardrogers en blaasbalgen zijn verleden tijd

De compacte Ixo Barbecue neemt weinig plaats in omdat het gereedschap snoerloos is kan het zelfs op meer afgelegen barbecueplaatsen gebruikt worden. De ui-vormige ventilator-adapter verdeelt de luchtstroom perfect, zodat gedoe met blazen of waaien uit den boze is.  

De Ixo Barbecue is in de detailzaak verkrijgbaar tot 31 juli 2013 aan een adviesprijs van 54,95 euro. Stijlvol verpakt in een zilveren doos bevat het pakket de draadloze schroevendraaier, het standaard tiendelig bitassortiment, oplaadapparaat en de ventilator-adapter voor de barbecue.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?