Met nieuws van o.a.
partners

Genieten in de luwte

mobiele windscherm van Flower-Line

Op eigen balkon of terras uit de wind genieten? Dat kan met Flower-Line van het Duitse kwaliteitsmerk Hoklartherm. Het is een glazen windscherm op wieltjes. Je plaatst ‘m dus eenvoudig daar waar de wind vandaan komt. Het veiligheidsglas is bestand tegen windkracht 12 (!) en vergelijkbaar met autoruitglas. Flower-Line is voorzien van een aluminium onderkant die dienst kan doen als plantenbak of zitbank. Wie liever wil genieten met privacy kan kiezen voor matglas.

De aluminium bak van Flower-Line heeft een afmeting van 170 x 60 x 50 cm (l x b x h). Aan weerszijden zitten twee staanders met daartussen de glazen wand. De totale hoogte van het mobiele windscherm is 162 cm. De vier zwenkwielen aan de onderzijde van de bak zijn gemaakt van roestvrijstaal. Twee ervan kun je vastzetten zodat Flower-Line op zijn plek blijft. Het onderhoud is minimaal: hoogstens met een sopje het glas of frame schoonmaken.

Het Flower-Line windscherm is verkrijgbaar in grijs en antraciet. Je kunt kiezen uit mat of helder glas en of je een rechte of ronde bovenzijde wilt. Indien gewenst kan het glas worden voorzien van een botanische illustratie zoals een roos of rietstengel. Flower-Line wordt als eenvoudig DHZ-pakket geleverd.

Tip: Aan de kust staat vaak een zilte zeewind. Om Flower-Line extra te beschermen, kun je het frame laten voorzien van een speciale coating.

Het mobiele windscherm van Flower-Line heeft een vanafprijs van € 1.149 en is verkrijgbaar via www.hoklartherm.de en geselecteerde dealers. Hoklartherm geeft 25 jaar garantie op profiel en constructie.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?