Met nieuws van o.a.
partners

Lastminute-uitstapjes organiseren wordt gemakkelijker dankzij de Netatmo Weerkaart

Netatmo-Weerstation

De officiële feestdagen van mei staan voor de deur. Er zijn nog veel reizigers die hun weekendje weg nog niet hebben geboekt en voor een lastminute-uitstapje zullen kiezen. Met behulp van de Netatmo Weerkaart kunnen ze lokale weergegevens over hun bestemming bekijken. Reizigers kiezen zo de beste bestemming afhankelijk van het weer en passen hun bagage hierop aan.

Of je nu naar het platteland, het strand of de bossen trekt: het weer speelt een essentiële rol. De Weerkaart voorziet gebruikers van uiterst nauwkeurige, lokale weergegevens die gemeten worden door de Netatmo Slimme Weerstations. De Weerkaart monitort de temperatuur, de hoeveelheid neerslag en de windsnelheid in meer dan 170 landen.

Voor realtime weerinformatie over de bestemming zoom je in op de kaart of voer je het adres van de vakantiebestemming in. Zo weet je onmiddellijk of het er warm is, regent of veel wind is.

De Netatmo Weerkaart is de grootste gemeenschap van weerstations ter wereld. De stations stellen realtime informatie ter beschikking in meer dan 170 landen. De Weerkaart toont wereldwijd de gegevens van Weerstations, Winmeters en Regenmeters van gebruikers die hun gegevens delen.

Het Slimme Weerstation meet de buiten- en binnenomgeving in realtime, stuurt waarschuwingen naar de smartphone van de gebruiker, bijvoorbeeld wanneer de luchtkwaliteit verslechtert en biedt de gebruikers de mogelijkheid om de evolutie van hun omgeving te volgen aan de hand van datageschiedenis.

De Slimme Windmeter meet de windsnelheid en de windrichting, de Slimme Regenmeter meet de hoeveelheid neerslag en de Slimme Additionele Binnenmodule monitort het binnenklimaat in een andere kamer.

Prijs en beschikbaarheid

De adviesprijs voor Netatmo’s Slimme Weerstation is €169,99, de Slimme Additionele Binnenmodule €69,99, de Slimme Regenmeter €69,99 en de Slimme Windmeter €99,99. De producten zijn o.a. te koop bij BCC, Wifimedia, 50Five, Amac, Cameranu.nl, Coolblue, Bol.com.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?