Met nieuws van o.a.
partners

KLAFS biedt met de VITALITY BOOST dé opgietmeester voor thuis

Klafs sauna

Wat is er ontspannender dan een relaxmoment in uw eigen sauna? Saunaliefhebbers kunnen thuis nu nog effectiever genieten van dat bijzondere moment van ontspanning en de gezondheidsvoordelen van een sauna. KLAFS is namelijk de eerste fabrikant die een technische innovatie aanbiedt, die weldadige ontspanning verrijkt met een automatisch opgietcomfort: de SANARIUM®-kachel MAJUS met VITALITY BOOST. Deze saunakachel met zijn geïntegreerde, multifunctionele opgiet- en verstuifsysteem zorgt voor de perfecte opgietervaring in uw eigen sauna en is net zo gunstig voor uw gezondheid als commerciële spa-ceremonies. KLAFS is wereldmarktleider op het gebied van sauna, wellness en spa’s en heeft daarmee een nieuwe mijlpaal bereikt voor de absolute ontspanningservaring: de persoonlijke opgietmeester voor in de sauna bij u thuis.

Altijd een perfecte opgieting! Wie een rustgevend en toch intensief saunabad wil ervaren, zal blij zijn met de nieuwe VITALITY BOOST. Deze nieuwe technologie, geïntegreerd in de SANARIUM®-kachel MAJUS, maakt een automatische opgieting mogelijk en zorgt met de aanvullende, optimale luchtverspreiding voor een verhoogd gevoel van warmte en maximale gezondheidsvoordelen van het saunabad. De VITALITY BOOST ontplooit het volledige potentieel van een saunakachel en geeft het cardiovasculaire systeem en het immuunsysteem van de saunabezoeker een intensieve training. Bijzonder rustgevende en verkwikkende momenten van ontspanning zijn gegarandeerd. KLAFS combineert technische innovatie met maximaal comfort om een perfecte sauna-ervaring te creëren.

Opgieting: volle sauna-intensiteit – geperfectioneerd door KLAFS
De opgieting is het hoogtepunt van elk saunabad. Opgietingen in commerciële sauna’s worden steeds populairder, maar ook het opgieten maakt steeds meer deel uit van weldadige ontspanning in de thuissauna. Hoe heeft het opgieten, afgezien van het meditatieve effect, een positief effect op de gezondheid van het lichaam? En waarom is de perfecte opgiettechniek cruciaal?

Water dat over hete stenen stroomt, creëert een rustgevend geluid van gespetter en geknetter, terwijl de verdamping de luchtvochtigheid en de gevoelstemperatuur in de sauna verhoogt. Het methodisch verstuiven maakt de opgieting compleet door de effectieve functie ervan: de opgewekte luchtstroom verspreidt de waterdamp gelijkmatig en wervelt de verkoelende beschermlaag weg, die zich tijdens het transpireren op de huid vormt. Hierdoor komt de verwarmde waterdamp direct op de huid terecht, waardoor de lichaamstemperatuur stijgt. Dit stimuleert op zijn beurt de vitaliserende turbofuncties van het lichaam en traint met name het hart, de bloedsomloop en het immuunsysteem intensiever. Bottom line: alleen wanneer de luchtstroom specifiek op het lichaam is gericht, kunnen de reacties van het lichaam maximaal worden geactiveerd en wordt het gezondheidseffect versterkt.

Optimale luchtverdeling met de automatische verstuiffunctie
De juiste verstuifprocedure is een kunst die moet worden beheerst en precies daarom heeft KLAFS de verdeling van de warme lucht in de SANARIUM
®-kachel MAJUS met VITALITY BOOST geperfectioneerd. Met het beweegbare luchtverstuifsysteem kan de verstuiffunctie aan de individuele saunabezoeker worden aangepast. Waar in de sauna u ook zit of ligt te ontspannen, de warmtewolk wordt altijd even intensief gevoeld en omgeeft het hele lichaam met zijn gerichte luchtstroom. De snelle en effectieve verspreiding bevordert een gezonde verhoging van de lichaamstemperatuur, waardoor het menselijk lichaam zijn turbofunctie-training voor het hart, de bloedsomloop en het immuunsysteem nog sterker activeert.

De sauna-ervaring wordt nog optimaler doordat saunagasten achterover kunnen leunen en kunnen genieten van de opgietervaring middels geïntegreerde spraakbediening. De VITALITY BOOST kan eenvoudig worden geactiveerd met twee woorden “HEY KLAFS”, ook als je niet online bent, of met de saunabediening of startknop in de cabine. Een ontspannen sauna nemen kan niet relaxter.

Individuele opgietingen op maat
Elk lichaam is anders en een sauna-opgieting moet precies zijn wat elk individu nodig heeft. KLAFS heeft vijf verschillende programma’s ontwikkeld, waarmee elke opgieting individueel kan worden vormgegeven. Van een milde, warme lucht, die zonder vocht op uw lichaam neerdaalt, tot een zachte opgieting met weinig water, een klassieke opgieting of een intensieve opgieting met veel water en krachtige verstuiving – u heeft de controle over uw saunabeleving.

Voor het perfecte wellnessgevoel zijn natuurlijke geuren of saunaoliën ook essentieel. Deze kunnen worden gecombineerd met water in het voorraadreservoir dat in de kachel is geïntegreerd. Water en geuren, zoals lavendel- of rozemarijnolie, worden veilig en gelijkmatig over de stenen verdeeld met de ingebouwde opgietschaal, wat zorgt voor een zintuiglijke sauna-ervaring met rustgevende geuren.

Met al deze functionele variaties opent KLAFS de deur naar een nieuwe dimensie van ontspanning en herstel, waarbij elke saunasessie een buitengewone wellnesservaring wordt.

Meer informatie over KLAFS is te vinden op: www.klafs.nl

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?