Met nieuws van o.a.
partners

D-Link komt met 2K QHD-camera met slimme AI-detectie

D-link 2K QHD-camera

D-Link komt met een slimme bewakingscamera met kunstmatige intelligentie (AI). Deze kan in realtime mensen en voertuigen herkennen en in 2K QHD opnemen, opslaan en doorsturen. De nieuwe wifi-camera (DCS-8635LH) is zo binnen en buiten ideaal voor de bescherming van woningen en kantoren. 

De camera heeft andere innovatieve features zoals een sensor die brekend glas kan herkennen, een ingebouwde microfoon en luidspreker en een sirene van 90dB. Met de panfunctie kan de camera opnames maken met 360 graden dekking. De camera heeft wifi voor het verzenden en ontvangen van signalen en bediending op afstand via de mydlink app. 

Detectie tot 7 meter 
De nieuwe camera van D-Link biedt gedetailleerde 2K QHD 1440p videostreaming en ingebouwd nachtzicht. Zo is het zelfs in het donker mogelijk beelden te maken tot 7 meter afstand. Ook heeft de camera een gemotoriseerde panfunctie. Deze is op afstand bedienbaar met 360 graden dekking. 

IP65-rated ontwerp 
De camera kan overal worden gemonteerd, dankzij het robuuste en weerbestendige ontwerp met IP65-rating. Hij wordt geleverd met accessoires waarmee hij aan de muur, het plafond of op een paal kan worden gemonteerd. Dat biedt extra flexibiliteit en gemak bij plaatsing. 

Draadloze verbinding 
De camera beschikt over dualband wifi- en Ethernet-connectiviteit voor tweeweg-communicatie, bediening op afstand met de mydlink-app en voor het doorsturen van beelden. De camera ondersteunt de nieuwste WPA3 wifi-codering voor een veiligere verbinding. Dankzij de ingebouwde ondersteuning voor H.265 High Efficiency Video Coding wordt het netwerk- en internetgebruik tot een minimum beperkt. Zelfs bij het bekijken en opnemen van beelden in 2K QHD-resolutie. Met ondersteuning voor ONVIF Profile S kunnen gebruikers continu opnemen op een compatibele NAS of NVR. 

Spraakbesturing en bediening met mydlink-app 
Voor spraakopdrachten en handsfree bediening is de nieuwe camera compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten aan de slag met een eenvoudige, snelle Bluetooth-installatie. Met de gratis mydlink-app kunnen ze opnames op afstand bekijken, terugspelen en beheren. 

Beschikbaarheid en prijs
De D-Link 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi‑Fi Camera (DCS‑8635LH) is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van €163,-. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?