Met nieuws van o.a.
partners

‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’: handleiding

klitvrije-kat-zo-doe-je-dat

Na het overweldigende succes van het e-book komt er nu een papieren versie van het boek. Met de tips in het boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’ worden pijnlijke klitten in de vacht van de kat voorkomen, ontstaat er een betere band tussen kat en baasje en hoeft het dier minder vaak naar de trimsalon.

Drievoudig Olympisch zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo heeft het voorwoord geschreven van het nieuwe boek. Haar katten, Maine Coons Mushi en Sunny, zijn vaste klanten van de trimsalon en het kattenhotel. Het boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’ wordt op 10 juni gepresenteerd, tijdens de open dag van Cats Only Kattenhotel & Katsalon.

Vachtproblemen oplossen en voorkomen
Het boek is geschreven voor elke katteneigenaar die graag het allerbeste wil voor zijn kat. Of je kat nu vachtproblemen heeft of je wilt deze juist voorkomen, het boek staat bomvol slimme tips en handige weetjes. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod: kattengedrag, de vachtgroeicyclus, hoe je de oorzaak van klitten achterhaalt, welke materialen je juist wel en niet moet gebruiken, hoe seizoenen invloed hebben op vachtproblemen en natuurlijk wat je kunt doen om vachtproblemen op te lossen en te voorkomen.

Boeklancering en Open dag
De feestelijke boeklancering vindt plaats op 10 juni a.s. tijdens de open dag van Cats Only Kattenhotel en Katsalon. Deze dag zijn er lezingen te volgen waarbij je nóg meer kunt leren over het preventief klitvrij houden van je kat. De lezingen zijn een aanvulling op het boek en worden gegeven door diverse specialisten op dit gebied. Daarnaast is het mogelijk een kijkje te nemen in het hotel en de salon. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue voor genodigden, VIP-gasten en ook pers is hierbij van harte welkom.

Het nieuwe boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat!’ (ISBN: 978-94-92926-48-7) is vanaf 10 juni verkrijgbaar voor € 22,50 bij Cats Only, diverse boekhandels en Bol.com. Het e-book (ISBN: 978-94-92926-49-4) is verkrijgbaar als Epub voor € 17,95

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?