Met nieuws van o.a.
partners

Haal het maximale uit je game met de JBL Quantum range!

jbl Quatum

Gamers, stoppen is geen optie meer. Met JBL Quantum lanceert JBL haar allereerste headset serie in combinatie met pc speakers, speciaal ontwikkeld voor gamers. Dat kan maar een ding betekenen: Game Changed.

Gamers weten dat ieder geluidje telt. Daarom lanceert JBL nu de Quantum-serie die speciaal  is ontwikkeld om de meest realistische geluidservaring ooit te produceren. Of je nu je vijanden achtervolgt in een FPS-game of meedoet aan epische MOBA-gevechten, dankzij de JBL QuantumSOUND Signature™ wordt zelfs het kleinste detail haarscherp versterkt. De JBL Quantum Range brengt game-winnende audio om je altijd een voorsprong op de concurrentie te geven.

Vergroot je instinct
Het paradepaardje, de JBL Quantum ONE, is ontworpen met JBL’s eigen QuantumSPHERE 360™ geluidstechnologie en tilt het geluid naar een hoger niveau. De hoofdtracking-sensoren en ruimtelijke audio zijn intensief getest door gamers over de hele wereld. Visuele objecten worden nauwkeurig gelokaliseerd en gekoppeld aan hun geluid. Iedere beweging en elke actie ervaar je om je heen als nooit tevoren.

Versterk ieder moment
De JBL Quantum 300, 400, 600 en 800 zijn voorzien van de nieuwste JBL QuantumSURROUNDTM geluidstechnologie, aangedreven door JBL’s QuantumENGINETM pc-software. Dit biedt gamers de mogelijkheid om virtuele werelden in extra dimensies te ervaren door hoogtekanalen toe toe voegen die een veel breder, realistisch ruimtelijk geluidsbeeld nabootsen.

Domineer de game
De JBL Quantum-serie beschikt over flip-up of afneembare boom microfoons met echo-onderdrukkinstechnologie. Hierdoor staan achtergrondgeluiden een kristalheldere communicatie niet langer meer in de weg. Ieder model is lichtgewicht en beschikt over oorkussens van traagschuim voor langdurig comfort. De JBL Quantum 800 en Quantum ONE bevatten actieve ruisonderdrukking, dus hoe veel achtergrondruis er ook is, jij blijft volledig gefocust op het spel.

Blijf 24/7 in contact
De volledige JBL Quantum-serie is geoptimaliseerd voor pc, met de JBL Quantum ONE als de ultieme pc-gamingheadset. Alle modellen uit de serie zijn compatibel met zowel console als mobiel en natuurlijk met Discord, Teamspeak en Skype. Dus of je nou om back-up vraagt of gewoon wilt opscheppen over je prestaties, met JBL Quantum horen jouw teamgenoten je luid en duidelijk.

Verlies jezelf in het spel
Eenvoudig vijandig vuur lokaliseren en het gebulder van explosieve actie door je hele lijf voelen. De JBL Quantum DUO PC speaker is een aanvulling op de headset-serie en koppelt  JBL’s dynamische surround sound met Dolby Digital. Blootgestelde drivers en tweeters leveren een ongelofelijk helder geluid, zodat niets in het spel aan je voorbij gaat. Daarbij geven de unieke lichteffecten van JBL Quantum DUO de gaming-uitrusting een extra boost. Net als de rest van de JBL Quantum-serie is de JBL Quantum DUO volledig compatibel met ieder spelsysteem.

Let’s go!
De volledige JBL Quantum-serie is nu verkrijgbaar bij de grote retailers en JBL.nl. De prijs van de JBL Quantum headsets varieert van €39,99 tot €249 en de JBL Quantum DUO is verkrijgbaar voor €149,99. Meer informatie over de JBL Quantum range is te vinden op www.jbl.nl/gaming.html.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?