Met nieuws van o.a.
partners

‘ZOLA, de gaming-headset van Teufel, staat garant voor ontelbare uren kleurrijke ‘game fun’’

Teufel Zola

Teufel biedt met zijn ZOLA een krachtig presterende HD-gaming-headset met baanbrekende personalisatiemogelijkheden. De oorkussens, microfoonbeschermer en de kapjes op de buitenkant van beide oordoppen zijn in zes kleuren verkrijgbaar. Het basismodel van de headset is in twee kleuren leverbaar.

Een gaming-headset die ontelbare gedaantes kan aannemen
Gamen heeft er nog nooit zo kleurrijk uitgezien! De gaming-headset ZOLA van audiofabrikant Teufel uit Berlijn is verkrijgbaar in de basiskleuren Dark Gray en Light Gray. De koper kan bij aanschaf kiezen voor accessoires in zes verschillende kleuren. De oorkussens en kapjes (covers) aan de buitenkant van beide oordoppen en de microfoonbeschermer zijn naast de basiskleuren Light Gray en Dark Gray leverbaar in de kleuren Coral Red, Golden Amber, Grape & Aqua en Teal & Lime. Daarmee zijn er ontelbare kleurcombinaties mogelijk.

Superieure geluidskwaliteit
De headset voelt dankzij zijn ultrazachte oordoppen heerlijk licht aan. Desondanks produceert de ZOLA dankzij zijn extra grote 40 mm drivers een indrukwekkend geluid. De hoge geluidskwaliteit draagt bij aan een nauwkeurige akoestische weergave van de spelomgeving. Gebruikers gaan daardoor helemaal op in hun eigen gaming wereld. Voor competitief ingestelde gamers biedt dit bovendien tactische voordelen, want meestal hoor je tegenstanders voordat je ze ziet. En aangezien spelsucces staat of valt met teamcommunicatie zorgt de optimaal gerichte HD-condensatormicrofoon binnen de ZOLA zelfs in lawaaiige omgevingen voor optimaal verstaanbare gesprekken.

Het Teufel Audio Center voor de ZOLA
De gratis softwareoplossing Teufel Audio Center biedt pc-gamers toegang tot diverse configuratiemogelijkheden voor het geluid en de microfoon. De in de USB-dongle geïntegreerde geluidskaart maakt het mogelijk om gebruik te maken van DTS Headphone:X®2.0. Dit draagt bij aan een indrukwekkende 7.1 binaurale surround sound op de pc.

Een handige headset voor dagelijks gebruik
Zijn bonte kleuren doen misschien anders vermoeden, maar de ZOLA staat garant voor geluid van topkwaliteit en is veelzijdig inzetbaar. De aansluitkabel is met een bajonetsluiting veilig aan de headset bevestigd. De inline afstandsbediening is vanuit ergonomisch opzicht optimaal geplaatst. Gebruikers kunnen daarmee in een oogwenk het volume afstellen en de microfoon in- of uitschakelen. Daarmee is de ZOLA niet alleen geknipt voor multi-player games, maar ook voor dagelijkse videovergaderingen in het thuiskantoor. Met zijn mini-jack-aansluiting kan de headset op vrijwel elk apparaat worden aangesloten. Voor gebruik in combinatie met een pc wordt een speciale USB-dongle meegeleverd.

Prijs, kleuren en beschikbaarheid
De ZOLA headset is per direct verkrijgbaar in de basiskleuren Light Gray en Dark Gray via www.teufeladio.nl. De accessoires (oordoppen, beschermer en covers van de oordoppen) zijn daarnaast verkrijgbaar in de kleuren Coral Red, Golden Amber, Grape & Aqua en Teal & Lime. Voor nog meer kleurencombinaties biedt Teufel twee covers (voor 19,99 euro) en een set met twee oordoppen en microfoonbescherming (voor 24,99 euro) als toebehoren in alle zes kleuren aan.

Preview: CAGE ONE
Tegelijk met de lancering van de ZOLA gaat Teufel van start met de voorverkoop van de tweede nieuwe gaming-headset CAGE ONE. Deze bedrade headset (met mini-jack-aansluiting) is vanaf 13 december leverbaar en kan per direct worden voorbesteld voor een prijs van 79,99 euro via www.teufeludio.nl.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?